Вхід | Реєстрація

«Сіті Клініка» знає, як допомогти кожній жінці

«Сіті Клініка» знає, як допомогти кожній жінці

За останні кілька років на території Полтавської області суттєво скоротилась кількість пологових відділень. Головна причина — мала кількість вагітних жінок погоджуються народжувати в районних лікарнях. Тому в Департаменті охорони здоров’я вирішили, що лікарі, які приймають по десять пологів на місяць, не можуть практикувати. Тим більше, що майже жодна лікарня вторинного рівня не має професійного обладнання для підтримки новонародженого малюка і його матері.

Ідентична ситуація відбувається і з відділеннями гінекології. Лікарі-гінекологи, тримаючись за свої місця, усілякими способами продовжують лікування вагітних жінок, які до них потрапили. Медики фактично утримують пацієнтів у відділенні, аби потім занести в базу інформацію щодо пролікованої особи, зберегти собі зарплату і робоче місце. Зважаючи на те, що більшість гінекологів досягли пенсійного або передпенсійного віку, вони абсолютно не застосовують у своїй роботі новітніх методів обстеження і лікування жінок. Їм на вряд чи відомі такі терміни як лапароскопічні операції чи лазерне лікування патології шийки матки.

А після курсу лікування, призначеного такими "фахівцями", жінки направляються рятуватись у столичний медзаклад "Сіті Клініка".

 

Чому саме "Сіті Клініка"

Пацієнти медичного закладу можуть перевірити своє здоров’я, здавши всі лабораторні аналізи. Спеціалісти клініки пропонують відвідувачам пройти ультразвукову діагностику, електрокардіограму, реоенцефалографію та інші обстеження. У медзакладі працюють лікарі всіх профілів. Пацієнти можуть лікуватись на денному відділенні, проходити всі процедури, призначені медиками. Лікарня оснащена кращим обладнанням. Пацієнти клініки можуть лікуватись анонімно.

 

Гінекологи не лише лікують, а й попереджують хворобу

Одним із найбільш затребуваних у "Сіті Клініка" являється відділення гінекології. Із послугами можна познайомитись на офіційному сайті медзакладу http://cityclinic.com.ua/otdelenie-ginekologii. У ньому жінки отримують професійну консультацію від гінеколога та гінеколога-ендокринолога. Одним із методів обстеження є гістероскопія. Фахівці клініки пропонують лікування патології шийки матки та клімаксу, лапароскопічні операції, кольпоскопічне обстеження. Лікарі клініки здатні запобігти і вилікувати будь-яку хворобу.

Кожна жінка відчуває дбайливе ставлення до себе, адже найбільша цінність клініки — її пацієнти.

Аби попередити онкологію чи інші хвороби, у "Сіті Клініці" проводяться планові профілактичні обстеження. Лікарі ведуть вагітних від перших тижнів і до появи дитини на світ.

Особливо клініка пишається своїм персоналом, оскільки кожен лікар і медсестра є справжніми професіоналами свої справи.

Не довіряйте провінційним медикам, звертайтесь до фахівців "Сіті Клініки".


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2019, 15:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації