Вхід | Реєстрація

Потрібні кошти на лікування дитини

Потрібні кошти на лікування дитини

Потрібна допомога нашій донечці Ані.

Наша Анютка тільки почала своє життя в березні 2014 року, а вже у вересні змушена була змінити свою затишну домашню колиску на лікарняне ліжко.

Мене звати Артем, не встигли ми з дружиною забути про пустушки і сорочечки, тому що вже маємо двох дорослих дітей, отримали в подарунок маленьку крихітку-дівчинку. Але недовго щастя та усмішки панували в нашому будинку. Люмила, моя дружина, почала помічати, що у дитинки непропорційно зростає животик. Ми почали бити на сполох - і не дарма.

Після численних обстежень нашій донечці ставлять страшний діагноз - нейробластома заочеревинного простору з ураженням в печінку і кістковий мозок.

Як важко повірити, що наша маленька не встигнувши порадіти життю змушена ось так страждати. Як важко усвідомлювати, що своїй маленькій людині ти нічим не можеш допомогти.

Хвороба маленької дуже згуртувала всю сім'ю і всі ми, як один, боремося за життя немовляти, але нам потрібна ваша допомога і підтримка.

Контакти: (095) 151-04-65

Банківські реквізити: Ощадбанк 5174 7499 0044 8037

https://help.org.ua/782



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 квітня 2019, 18:46 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації