Вхід | Реєстрація

Аби отримати спадщину, житель Гоіршніх Плавнів заплатить більше 200 тисяч гривень аліментів

Аби отримати спадщину, житель Гоіршніх Плавнів заплатить більше 200 тисяч гривень аліментів

Житель Горішніх Плавнів, який роками не сплачував аліментів, згадав про колишню родину, коли державні виконавці арештували його майно.

– Подружжя розлучилося понад 10 років тому, і жінка відразу ж подала заяву на отримання аліментів. Чоловік сплачував кошти певний час, але потім звільнився з роботи, а згодом взагалі виїхав за кордон, - розповідає начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко.

Під час проживання за межами України батько і зовсім забув про свій обов'язок. Чоловіка навіть оголосили у розшук, проте безрезультатно. Не було б щастя, та допомогло нещастя: боржник отримав у спадок квартиру в Україні, яку одразу арештували державні виконавці. Аби стати власником квартири, блудний батько має виплатити аліменти, від яких ухилявся роками.

Чоловік бажає вирішити проблему мирним шляхом, та для цього йому необхідно погасити борг у розмірі 201,6 тис. гривень. Серед них 126 тис. грн. аліментів та 63 тис. штрафних санкцій, а також 12,6 тис. виконавчого збору. Висновок один: зволікання у виплаті аліментів коштувало чоловікові 75, 6 тис. гривень.


Автор: Катерина Турубара, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2019, 12:26 | Горішні Плавні | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації