Вхід | Реєстрація

«Ворскла» на виїзді зіграла внічию з «Олімпіком»

«Ворскла» на виїзді зіграла внічию з «Олімпіком»

Полтавці забили першими, але не втримали перевагу

Сьогодні у Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського полтавська «Ворскла», в рамках 27-го туру Української прем’єр-ліги зіграла проти донецького «Олімпіка». Чи не вперше в цьому році, у полтавських вболівальників був привід очікувати матч улюбленців з оптимізмом. Полтавці нарешті перервали серію без голі і перемог і почали забивати і вигравати. Втім, і «Олімпік», хоч і знаходиться нижче за полтавців в турнірній таблиці, у двох останніх турах здобув перемоги. Клуб звільнив В’ячеслава Шевчука з посади головного тренера і зараз команду тренує Ігор Климовський, який зумів дати команді позитивні зрушення.

«Олімпік» — «Ворскла» 1:1

«Олімпік»: Кринський, Ксьонз, Гришко, Цимбалюк, Вантух (Снурніцин, 43), Гай, Валєєв (Сондей, 71), Г. Пасіч, Політило, Тейшейра, Дегтярьов (Матар, 80).

Головний тренер: Ігор Климовський.

«Ворскла»: Ткаченко, Кане, Мартиненко, Чеснаков, Даллку (Саків, 71), Шарпар (Скляр, 66), Петровіч, Ребенок, Васін (Кобахідзе, 46) Габелок, Карека.

В. о. Головного тренера: Віталій Косовський.

Голи: Г. Пасіч (65) — Чеснаков (39)

На 87-й хвилині був вилучений Євген Мартиненко (пряма червона)

 


Автор: «Полтавщина Спорт».


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2019, 10:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації