Вхід | Реєстрація

Поліція затримала чоловіків, які з ножем напали на таксиста

Поліція затримала чоловіків, які з ножем напали на таксиста

Оперативники відділення поліції № 1 міста Полтава затримали двох чоловіків, які з ножем напали на таксиста та забрали у нього гроші. Нападниками виявились іноземці, 1989 та 1988 років народження, які декілька місяців тому приїхали до Полтави, як вони кажуть, на заробітки.

Напад стався вранці 12 травня. Зловмисники викликали таксі та направились на ньому до одного з будинків у мікрорайоні «Інститут зв’язку». Приїхавши до місця призначення, вони почали бити таксиста, один із них вдарив потерпілого ножем, забрали гроші та втекли.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб). «Зловмисникам-іноземцям судом уже обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, - розповів заступник начальника ВП № 1 міста Полтава Олег Кропивка. - Відповідно санкції статті обом загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна».

Потерпілого полтавця, 1986 року народження, прооперували, він знаходиться в одній із лікарень Полтави.


Автор: За матеріалами Київського відділення поліції міста Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2019, 10:05 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації