Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція затримала серійного злодія

На Полтавщині поліція затримала серійного злодія

Поліцейські затримали 57-річного чоловіка у Полтаві, в орендованому ним гаражі. При собі злочинець мав пістолет "EKOL Major" калібру 9 мм, переобладнаний зі стартового під гумову кулю.

Чоловік обґрунтовано підозрюється у 8 епізодах крадіжок. Велосипеди, електроінструменти та мопед – далеко не весь список майна, яке полтавець викрав у миргородців.

Під час слідчих заходів у схованці затриманого детективи виявили значну частину викрадених речей та вилучили їх в якості речових доказів.

На даний час фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу України – ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) і  ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю). Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді взяття під варту. 

У рамках досудового розслідування детективи перевірять його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території інших районів області.


Автор: Миргородський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2019, 10:00 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації