Вхід | Реєстрація

Працівники Кобеляцького відділу поліції розкрили ряд крадіжок

Працівники Кобеляцького відділу поліції розкрили ряд крадіжок

До Кобеляцького відділу поліції надійшли повідомлення від мешканців Кобеляцького району про те, що невідома особа шляхом розбиття віконного скла в магазинах , школі та дошкільному навчальному закладі вчинила крадіжку грошових коштів та продуктів харчування.

Завдяки професійним діям правоохоронців Кобеляцького відділу поліції затримано особу, причетну до злочину. Підозрюваним виявився 26– річний житель Херсонської області, раніше судимий за ст. 185 КК України.

Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

На даний час триває слідство.


Автор: Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2019, 09:26 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації