Вхід | Реєстрація

Матюх — молодець, а Пряхін чекає на експертизу

Матюх — молодець, а Пряхін чекає на експертизу

Далі мова піде про два неоднозначні інциденти за участю правоохоронців.

На сайт «ЕХО» 6 червня 2019 року було розміщене повідомлення про інцидент, що стався на одному з міських пляжів. Мова йшла про те, що один з діючих працівників поліції на прізвище Матюх вдарив неповнолітнього хлопця. Той факт, що інцидент дійсно мав місце, редакції підтвердив спочатку один із жителів міста, а потім і батько школяра. На той момент, коли ми з’ясовували обставини справи, чоловік перебував у райвідділі поліції. Коментувати ситуацію він відмовився.

Натомість, наступного дня до нас звернувся інший мешканець Кобеляк, який того дня теж перебував на міському пляжі. Він сказав:

— Там усе не так було. Хлопці підмовляли дівчинку стрибнути у воду з висоти. Вона могла травмуватися. Матюх втрутився в ситуацію. Вважаю, що він діяв правильно.

Пізніше стало відомо, що конфлікт вичерпано і сторони не мають один до одного претензій.

Речник обласного Управління Нацполіції Юрій Сулаєв прокоментував:

— Нами встановлено, що співробітник поліції діяв адекватно. Своїми діями він запобіг можливому нещасному випадку. Щодо можливого застосування фізичного впливу, коментувати не буду, тому що не володію подібною інформацією.

 

Пряхіна бив не сбушник

20 травня в Кобеляках виникла інша неоднозначна ситуація за участю працівника «силової» структури. Житель міста, пенсіонер Василь Пряхін розповів редакції, що його побив молодий чоловік, який представився співробітником служби безпеки. Пряхін вирішив, що мова йде про працівника СБУ.

Оперативний черговий управління Служби безпеки України під час телефонної розмови одразу спростував припущення про те, що в конфлікті міг брати участь їх співробітник. Він повідомив, що в управлінні немає працівника з ініціалами Андрій Анатолійович Півень. Саме це прізвище називав Василь Пряхін. Пізніше цю інформацію нам підтвердив інший співробітник Служби безпеки України під час усної розмови. Офіцер попрохав спростувати інформацію про можливу причетність колеги до скандальної ситуації.

Натомість, один з полтавських блогерів оперативно знайшов і поділився з редакцією інформацією про те, що згідно з електронною декларацією людина з ініціалами Андрій Анатолійович Півень є поліцейським-водієм батальйону УПО (Управління  поліції охорони). У його власності є легковий автомобіль «Богдан». Саме на такій машині пересувався, за словами Пряхіна, чоловік, із яким у нього виник конфлікт.

Речник Нацполіції Юрій Сулаєв, у свою чергу, повідомив, що в обласному управлінні Нацполіції такий співробітник не працює. Дійсно, Управління поліції охорони є іншою службою.

Між тим, Василь Пряхін розповідає, що вже протягом трьох тижнів не може отримати направлення на проходження мед експертизи. Каже:

— То в них слідчий у відпустку пішла, то якийсь документ експерту не передали. А рука, яку мені викрутив той молодик, болить.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2019, 14:08 | Кобеляки | Суспільство
1. orakul / 14 червня 2019, 07:30
"Натомість, один з полтавських блогерів оперативно знайшов і поділився з редакцією інформацією..."

Якщо люди будуть осмислено читати усе що пишуть, то з ними буде те що із патріотами. Ну це ж шиза. Якийсь блогер щось знайшов... І це при тому, що у поперідній статті написано "У кабінеті слідчого знаходився молодий чоловік, який представлявся офіцером Служби безпеки. Зараз він уже говорив, що знаходиться у званні лейтенанта."
Ну так і шо, пля, слідчий не встановив особу того чоловіка, не подивився його документи, чи хоча б посвідчення водія? Чи то Пряхін бреше? А поліціянти тупо мовчать, кажуть - бреши собі на нашу доблесну службу, ми будемо мовчати. Ну, пля, хіба не видно що поліцянти в дєлі.. Ясно, що якби така хрінь сталась при Сталіну, то усі б поліціянти поїхали пиляти смереки, починаючи із Сулаєва. Елементарне кришування. Але фіг що доведеш, бо тіпа свобода і демократія.

І тута ще питання до читачів, може хто зна. Якого х.. ота поліціянтська машина цілодобово шаста по Кобеляках із ввімкненими мигалками? То їм наказ такий: лякати людей, щоб люди бачили хто тут хазяїн, чи то ребята так бавляться?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації