Вхід | Реєстрація

Неодноразово судимий чоловік, познайомився із жінкою і на побаченні пограбував її

Неодноразово судимий чоловік, познайомився із жінкою і на побаченні пограбував її

Під час досудового розслідування кримінального провадження з'ясовано, що у червні минулого року 29-річний раніше неодноразово судимий чоловік познайомився в мережі Інтернет із жінкою. Під час зустрічі чоловік побачив, що потерпіла має золоті прикраси. У подальшому, з метою заволодіння майном останньої, зловмисник запропонував їй поїхати до Кіровоградської області, бо начебто в нього є там справи.

Під час подорожі чоловік дістав розкладний ніж та приставив його до шиї потерпілої з вимогою віддати йому усі золоті прикраси та мобільний телефон. Побоюючись за своє життя 43-річна жінка віддала зловмиснику ювелірні вироби та мобільний телефон. Своїми злочинними діями рецидивіст завдав збитки потерпілий на суму майже 30 тисяч гривень.

Органами прокуратури Полтавської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбійний напад) КК України.

Обвинуваченого визнано винним та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2019, 16:16 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації