Вхід | Реєстрація

Поблизу Диканьки перекинувся маршрутний мікроавтобус

Поблизу Диканьки перекинувся маршрутний мікроавтобус

ДТП сталося 24 липня, близько 05:45, на автодорозі “Полтава-Суми”, поблизу Диканьки. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

Газель “РУТА” (маршрутом “Полтава – Миргород”), під керуванням 40-річного полтавця, перекинулась внаслідок зіткнення з автомобілем ВАЗ-2110, під керуванням 25-річного жителя Житомирської області.

“В автобусі, на момент ДТП, перебували водій і п’ятеро пасажирів. Унаслідок зіткнення травми отримав пасажир автобусу, 1974 р.н. чоловіка доставлено до диканської центральної районної лікарні. На часі поліція вивчає обставини події”, – йдеться у повідомленні.


Автор: За інформацією Диканського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2019, 11:38 | Диканька | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації