Вхід | Реєстрація

За мобільний телефон проламали голову

На початку лютого троє хлопців з сіл Лохвиччини об’єднались в угрупування і стали відбирати у людей мобільні телефони.
На щастя, після другого ж епізоду міліціонери затримали їх. Молоді люди не працювали, вели нездоровий спосіб життя, до того ж скоювали злочини.
Перший напад на чоловіка здійснили 1 лютого, побивши його і забравши усе цінне. Другий – 9 лютого. Побили молодого чоловіка, який працював у барі «Абріколь» ді-джеєм. Щоб відібрати гроші й телефон, не просто били руками й ногами, а ще й проламали череп металевим важким предметом. Потерпілий знаходиться у Полтаві на лікуванні.
Оскільки грабіж відбувався у сосновому парку, дехто з лохвичан тепер побоюється ходити навпростець через нього, адже, за непідтвердженою інформацією, це не перший скоєний там злочин за останні кілька місяців.
За розбій, обтяжений низкою раніше скоєних злочинів, молодики будуть покарані з усією суворістю.

Автор: О.Стасейчук, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 11:32 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації