Вхід | Реєстрація

Двоє людей загинуло у вогні

На вихідних на Полтавщині зареєстрували 7 пожеж та 2 дорожньо-транспортні пригоди. Так. у Козельщинському районі в с. Харченки в автомобілі ГАЗ-2410, який належить громадянину 1960 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено салон автомобіля, а також виявлено труп господаря, який направили в морг Кременчуцького бюро СМЕ для встановлення причини смерті.
Як повідомили у Центру пропаганди ГУ МНС в області, в смт. Оржиця по вул. Молодіжна в житловому будинку громадянина 1948 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено електричну плитку, домашні речі та одяг господаря. Збиток - 400 грн. На місці пожежі виявлено труп господаря, який направлено в морг Лубенського бюро СМЕ для встановлення причини смерті. Причина пожежі встановлюється. Пожежу ліквідовано місцевим населенням, пожежні підрозділи не викликались.
Також у Полтавському районі в с. Ступки по вул. Польовій у господарчому сараї громадянина 1977 р.н. виникла пожежа. Вогнем знищено дерев'яний сарай, 4т сіна та свиноматку. Збиток - 40 000 грн. Врятовано житловий будинок та 2 господарчі будівлі на суму 140 000 грн. Причина пожежі - встановлюється. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-32.
У Полтаві по вул. Лютневої Революції (Київський район) у суміжних квартирах житлового будинку громадянки С., 1947 р.н. та громадянина Ш., 1960 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев'яне перекриття будинку на площі близько 1,5 м2. Збиток - 30 000 грн. Врятовано житловий будинок та домашнє майно на суму 70 000 грн. Причина пожежі - перекал опалювальної печі загального користування. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-2.
28.02.2010 р. смт.Шишаки вул.Першотравнева, в житловому будинку громадянина Р., 1979 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено внутрішнє оздоблення кімнати на площі 20м2, пошкоджено дерев'яне перекриття на площі 5м2. Збитки та причина пожежі - з`ясовуються. Врятовано домашнє майно на суму 110 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-43. 28.02.2010 р. 1120 Чорнухинський район с.Постав-Мука, в житловому будинку громадянина Ч., 1968 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев`яну стіну на площі 3м2. Збиток - 1 500 грн. Врятовано житловий будинок та господарчі будівлі на суму 25 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації опалювальної печі. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-39. 28.02.2010 р.  Карлівський район с.Львівка, на території ВАТ ``Бурякорадгосп Ланнівський`` в дерев`яному вагончику охоронця виникла пожежа. Вогнем знищено дерев`яний вагончик. Збиток - з`ясовується. На місці пожежі виявлено труп громадянина Т., 1987 р.н., працював робітником на фермі Коржихінського відділення ВАТ «Бурякорадгосп Ланнівський», труп направлено в морг Карлівської ЦРЛ. Постраждав громадянин Ш., 1988 р.н., працює сторожем ВАТ «Бурякорадгосп Ланнівський», отримав опіки тіла І-ІІ ступеню та направлений в Карлівську ЦРЛ. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління громадянина Т. Підрозділи МНС не викликались.
За інформацією управління прогнозування МНС України та Полтавського центру гідрометеорології погода на 01.03.2010 р. очікується: мінлива хмарність, вранці туман, місцями ожеледиця, вітер південно-східний 5-10 м/сек, температура повітря по області: вночі…0…-5?С, вдень…0.?С, по м. Полтава: вночі…-2…-4оС, вдень...0…+2С.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 12:18 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації