Вхід | Реєстрація

У Полтаві серед ночі у «Маркетопт» зайшов хлопець з ножовими пораненнями

У Полтаві серед ночі у «Маркетопт» зайшов хлопець з ножовими пораненнями

Учора, 24 вересня, у Полтаві близько 22:00 до приміщення супермаркету, розташованого по вулиці Коряка, зайшов окровавлений юнак із численними тілесними ушкодженнями та порізами.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та медики. Каретою екстреної медичної допомоги хлопець доставлений до лікарні, де йому надали медичну допомогу.

Як повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, паралельно поліція почала розслідування. У ході оперативно-розшукової діяльності упродовж кількох нічних годин вдалося встановити особу, яка причетна до даного правопорушення, та місце події.

З’ясувалось, що конфлікт виник між двома знайомими, які перебували на одній із квартир неподалік: між тенісистом-дефлімпійцем Пилипом Полтавцем та тхеквондистом-дефлімпійцем Вадимом Боярином. Ппобутовий конфлікт закінчився різаниною. В результаті обидва спортсмени отримали тілесні ушкодження.

Під час конфлікту між ними зав`язалася бійка, а потім і поножовщина. Обоє мають ряд тілесних ушкоджень та порізів. Хлопці глухонімі, тож один із них прийшов до людного місця, щоб йому допомогли, бо покликати на допомогу не міг.

Наразі тривають слідчі дії. Поліція встановлює причини та обставини конфлікту.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2019, 10:33 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації