Вхід | Реєстрація

Якісна оптика на позашляховик існує – доведено Нива21

Якісна оптика на позашляховик існує – доведено Нива21

Ні для кого не буде новиною той факт, що автомобілі стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Не дивлячись на те, у якій місцевості проживає людина, вона практично не може обходитись без автівки. У місті завдяки автомобілю можна швидко, у порівнянні з громадським транспортом, дістатись до робочого місця, проїхатись по магазинах і тому подібне. У сільській місцевості без автомобіля надзвичайно важко. Адже сільські жителі знаходяться за межами цивілізації і їм конче необхідний надійний транспорт.

 

Нива має потужний двигуна, зручний салон і якісну оптику

У залежності від роду своєї діяльності водії купують відповідні автомобілі. Для когось прерогативою являється швидкість і комфорт, комусь важлива економія палива, а для декого авто повинно долати будь-які перешкоди.

Зважаючи на той факт, що стан українських змушує бажати кращого, найкомфортнішим авто сьогодення можна назвати Ниву 4х4. Цей позашляховик демонструє чудові показники як на трасі, так і на бездоріжжі. Нива стала улюбленим автомобілем рибалок, мисливців і любителів екстремальних подорожей. Адже позашляховик здатен долати майже непрохідні маршрути. До того ж ним не зрівняються в прохідності кросовери іноземних заводів виробників. Оскільки повнопривідна Нива не лише свюдихідна, а й достатньо швидкісна. Цей автомобіль має досить потужний двигун, зручний салон і якісну оптику.

 

Оптика в автомобілі — це очі водія

Звичайно, більшості автомобілістам доводиться їздити в темний час доби. Особливо це стосується власників Нив. Так як саме цей автомобіль знаходиться на "озброєнні" у правоохоронців, різних екстрених служб, охоронних фірм і тому подібне. Для того, аби вночі вони мали змогу швидко дістатися до місця призначення чи вистежити порушника, автомобіль має бути обладнаний якісними фарами. Особливий вид кузова Ниви дозволяє встановлювати на нього основну та допоміжну оптику, що забезпечує бездоганну видимість місцевості. Не дарма ж говорять, що фари в автомобілі — це очі водія. І цей "зір" необхідно зробити стовідсотковим.

Справитися із таким завданням допоможе інтернет-магазин niva21.com.ua. Компанія пропонує широкий вибір системи освітлення позашляховика. Саме тому оптику на Нива21 замовляють і поліцейські, і охоронці, і власники сільськогосподарських підприємств, і єгері та члени мисливсько-рибальських господарств.

Адже інтернет-магазин Нива21 пропонує:

  • ЛЕД-фари з блоками стабілізації;
  • протитуманки;
  • люстри, що встановлюються на кришу автомобіля;
  • підфарники;
  • елементи оптики та багато іншого.

Водії, для яких важливо мати якісну оптику, автоматично стають постійними клієнтами компанії Нива21.

 

Зважайте на всіх водіїв

Коли автовласник укомплектовує свій транспортний засіб, дуже важливо враховувати дорожню ситуацію і турбуватися про інших учасників руху. Неякісні ксенони, встановлені в фари, не покращать видимість, при цьому сліпитимуть зустрічні автомобілі. У статті "За ксенони можуть вилучити водійське посвідчення", ми розповідали, що тягне за собою використання неякісних джерел штучного світла. Тому водіям варто обладнувати свої позашляховики лише з інтернет-магазином niva21.com.ua. По-перше, вони отримають якісну оптику за доступну ціну. По-друге, не порушуватимуть законодавство.  


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2019, 11:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації