Вхід | Реєстрація

Хроніки звалища: рожева конячка і піщаний кар’єр

Хроніки звалища: рожева конячка і піщаний кар’єр

Продовжуємо відслідковувати розвиток ситуації навколо незаконного звалища створеного у Кобеляках Олександром Копельцем і його депутатами.

Сьогодні 18 жовтня, до редакції надійшла інформація, що на виробничу територію міського комунального підприємства «Водоканал плюс» завезли сотню тонн піску. Його, знову ж, незаконно видобули на землях Лісового фонду, де міська влада створила несанкціоноване звалище відходів.

Увечері, цього ж дня, коли ми прибули на територію незаконного звалища, там було малолюдно. Нас зустріла  лише одинока рожева конячка – дитяча іграшка кимось викинута, як непотріб. Неподалік від цього звалищного «жителя» був розкопаний кар’єр із піском. Найімовірніше саме цей пісок завозили комунальники. Якщо водоканалівці дійсно брали пісок на території земель Лісового фонду, то має бути порушена кримінальна справа. А винні - притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності. Схоже, що Юрко вже собі на кілька «сроків» напрацював.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2019, 18:59 | Кобеляки | Суспільство


1. КАМаз / 18 жовтня 2019, 19:39
Ігор Миколайович досить триндіти нікому нічого не буде! Ніяких років, ніяких днів. Пахан, що хоче те й робить і за це ні йому ні Юркові нічого не буде, вже перевірено роками.
2. Lion2020 / 18 жовтня 2019, 21:29
А як же правова держава?!
Почитайте звіт про роботу прокуратури району за 9 місяців цього року на сайті міської ради!
"Здійснення рішучих заходів, спрямованих на боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності і поавопорядку є головним завданням для органів прокуратури"
А ви кажете нічого не буде...!


Змінено 18.10.2019, 21:46
3. КАМаз / 18 жовтня 2019, 21:53
Оце ти насмішив про прокуратуру)))))
4. Чудо Юдо / 19 жовтня 2019, 00:03
2.Lion2020
«Почитайте звіт про роботу прокуратури району за 9 місяців цього року на сайті міської ради!»

Це та прокуратура, яку мер полив брудом у своєму бюлетні?
До речі, бачили новий номер бюлетня? Прямо комедійний журнал «Єралаш» за народні гроші :) Але(о чудо!) вперше мер підписався під статтею!
5. Чудо Юдо / 19 жовтня 2019, 00:04
А добування корисних копалин без дозволу - це уже вам не сміття куди попало вивозити. Це відчутно серйозніша справа.
6. КАМаз / 19 жовтня 2019, 00:11
Та накакать йому на справи, йому що людину в тюрьмі згноїти, що сміття в ліс возити все нормально з ним буде.
7. микола козак / 19 жовтня 2019, 12:06
За які гріхи Копилець прогнав камаза від корита?
8. ИВЕН / 19 жовтня 2019, 14:16
роками всі возили пісок і на власні потреби і нічог-аж тут *грішний* заготовив пісок на боротьбу з ожеледецею в місті і зразу ж побачили--а куди ж ви дивилися раніше...(той ліс палить і вивозить той будівлі строє і все всім по х рен.... я думаю що тут переважають якісь таємничі особисті розрахунки
9. Чудо Юдо / 19 жовтня 2019, 18:05
8.ИВЕН
«роками всі возили пісок і на власні потреби і нічог-аж тут *грішний* заготовив пісок на боротьбу з ожеледецею в місті»

Раніше крали той пісок хто скільки хотів, було діло. Але останні кілька років, знаю, кобеляцька поліція приструнила самовільних копальщиків. 3 роки назад ремонт робив, то в результаті у Кобеляцькому районі купити пісок було найпроблемніше - ніхто не хотів зв’язуватися. А це уже возять, кажуть дозволи поробили (ну або відстібають процентик наглядачам, звісно і такий варіант є)
10. Олексій / 20 жовтня 2019, 13:40
Копелець, кака не кароша, посмів зекономити кошти міського бюджету та ще й кому нада бабла не заніс?)))
11. ИВЕН / 20 жовтня 2019, 16:03
щоб не казали а при КОПЕЛЬЦЮ місто стало охайнішим-і для молоді спортивнішим-
12. Ltava / 20 жовтня 2019, 18:54
11.ИВЕН
«щоб не казали а при КОПЕЛЬЦЮ місто стало охайнішим-і для молоді спортивнішим-»

Ви мабуть присліпкуваті чи живите за кордоном і враження про місто отримуєте із інстаграм ?
13. Lion2020 / 21 жовтня 2019, 09:28
Точно присліпкуватий, або не їздив по дорозі вул. Р.Кириченко,(бувша Калініна), Пушкіна (в районі Струцівщини), Стародніпровської (в районі АТБ) та цілої низки інших вулиць і доріг!!
14. Ltava / 21 жовтня 2019, 13:27
13.Lion2020
«Точно присліпкуватий»

Просто від словосполучення
11.ИВЕН
« місто стало охайнішим-і для молоді спортивнішим-»

просто покоробило :((
15. микола козак / 21 жовтня 2019, 13:36
12.Ltava
«и мабуть присліпкуваті чи живите за кордоном і враження про місто отримуєте із інстаграм ?
»

А до чого Копилець , коли після розвалуСРСР і приході ефективних власників , не тільки вулиці і дороги, а вся українська економіка в занепаді.Бариги розвалили і поздавали в металобрухт всі заводи , за тридцять років жодного ремонту доріг і вулиць , то що ви вимагаєте від Копельця?Будьте об’єктивними.
16. Filon / 21 жовтня 2019, 16:21
10.Олексій
«, посмів зекономити кошти міського бюджету»

Олексію, Ви серйозно вважаєте це економією бюджету? А як Ви думаєте ставитимуть на приход той пісок? І хто на цьому заробить? А щодо економії. Взагалі дуже економно палити сміття прямо в дворах. Нехай депутати проголосують. Більше грошей на хвутбол залишиться.
17. ИВЕН / 21 жовтня 2019, 16:53
16.Filon
« економно палити сміття прямо в дворах.»

пипец...
18. Ltava / 21 жовтня 2019, 18:16
15.микола козак
« то що ви вимагаєте від Копельця?»

Виконання прямих посадових обов"язків що до забезпечення умов проживання мешканців міста! Водопостачання, водовідведення, благоустрій територій, безпеки проживання та інших передбаченних відповідними нормативними актами та здоровою людською логікою ! Точно не витрати коштів на інформаційний листок і не в першу чергу витрати на «зоопарк» та футбол :((
19. КАМаз / 21 жовтня 2019, 19:39
10.Олексій
«Копелець, кака не кароша, посмів зекономити кошти міського бюджету та ще й кому нада бабла не заніс?)))»

Олексій як на АЗС працював і розбавляв дизпаливо теж думав, що економить Якову Дмитровичу гроші, але тільки спортив йому репутацію))))
20. КАМаз / 21 жовтня 2019, 19:41
16.Filon
«Олексію, Ви серйозно вважаєте це економією бюджету? А як Ви думаєте ставитимуть на приход той пісок? І хто на цьому заробить? А щодо економії. Взагалі дуже економно палити сміття прямо в дворах. Нехай депутати проголосують. Більше грошей на хвутбол залишиться.»

Ну да так як і щебінь, дають те сміття безкоштовно, а на прихід ставлять наче купляють за гроші)
21. микола козак / 22 жовтня 2019, 09:32
18.Ltava
«Виконання прямих посадових обов"язків що до забезпечення умов проживання мешканців міста! Водопостачання, водовідв»

Ну що до виконання обовязків , то закрив Копилець організований Ісипом смітник на Червоноармійській , то тепер ті , що боролись із смітником на чолі з Матюховим , відкрили його на Оздоровчій.Поїдьте подивіться , що там робитьсЯ біля контейнерів.Вчора там проїздив , то там дикість.Навіть папір з туалетів по всій мануалці.Пане Філоненко , звертаюсь до Вас , поїдьте сфотографуйте і покажіть кобелячанам , як вони борються за екологію.
22. Ltava / 22 жовтня 2019, 13:39
21.микола козак
«Поїдьте подивіться , що там робитьсЯ»

Ми найняли ( обрали) дл цього Копельц то ж нехай він їде і дивиться і бореться і сориться і штрафує або п..............із своєї посади:))
23. orakul / 22 жовтня 2019, 16:28
2.Lion2020
«А як же правова держава?!»

Шолом православні! Яка блін правова держава, хто її бачив? От мене забанили по ІР ні за що. Я останнім часом взагалі нічого не писав. Ну банили б за ніком, так ні, забанили по ієзуїтськи, так щоб і читати нічого не міг. Тепер мені сайт ЕХО недоступний навіть для перегляду. Оце зайшов від сусіда, через його комп і модем, і так сказати жаліюсь. Так що нема у нас ніякої правової держави і ніколи не було. Я розумію, що газета приватна, це значить тіпа "тому дам, тому не дам". І тут нічого не вдієш. Був би блін я євроеєм так їхня б громада такий хай здійняла, що й на Брайтон_Біч було б чути і пришили б їм дискринацію за національною ознакою а то ще й антисемітизм. Ну а якщо хто українець, то на ваш захист ніхто й не стане. Написав все, що думав. Будьте здорові і робіть висновки. Це ж тіки сайт, а ви думаєте що у вас землю не відберуть. Думайте далі.
24. Filon / 22 жовтня 2019, 18:50
21.микола козак
«.Пане Філоненко , звертаюсь до Вас , поїдьте сфотографуйте і покажіть кобелячанам , як вони борються за екологію. »

Можна без пане. ПОїду і сфотографую і опублікую. Але, знаючи Санича, не здивуюся, що туди спеціально не їздять сміттєзбиральні машини. Та не будуд забігати наперед, спробую розібратися. У будь-якому випадку дякую на інфу. І, до речі, ніхто не забув і не похерив інфу про будівлю лісництва і кафе у лісі. Теж займаємося.
25. Ltava / 25 жовтня 2019, 06:10
23.orakul
« Ну а якщо хто українець, то на ваш захист ніхто й не стане. »

А «українець» не хоче,випадково, сам себе захищати ?:))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації