Вхід | Реєстрація

Нетверезий житель Глобине тікав від поліцейських на викраденому авто

Нетверезий житель Глобине тікав від поліцейських на викраденому авто

У суботу, 26 жовтня, працівники сектору реагування патрульної поліції Глобинського відділу поліції під час патрулювання території міста Глобине, помітили автомобіль "Шевроле Авео", який рухався із значним перевищенням швидкості. 

Поліцейські подали сигнал про зупинку автомобіля на, що водій не відреагував, а збільшив швидкість. Правоохоронці почали переслідування втікача.

Водночас на лінію «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем "Шевроле Авео".

У ході переслідування вказаний автомобіль був заблокований на одній із вулиць міста, а водій - затриманий. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин події. 

Спілкуючись із водієм правоохоронці з’ясували, що останній перебував у  нетверезому стані та керував автомобілем, який розшукувався. 

Інформацію по вказаному факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). 

Крім того на водія, було складено адміністративні матеріали за статтями 130 (Керування транспортним засобом  у стані алкогольного сп’яніння), 124 (Порушення правил дорожнього руху), 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2019, 15:41 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації