Вхід | Реєстрація

Водій мінівена згорів заживо

Водій мінівена згорів заживо

Чоловік не зміг вибратися із автомобіля, у якому потрапив у ДТП.

24 листопада, близько 19:30, на 51 кілометрі автодороги М-22 Полтава — Олександрія (поряд із Бутенками) сталася аварія з летальними наслідками.

Автомобіль «Toyota Lite Ace» рухався в бік Кременчука, за кермом сидів 24‑річний водій із Полтави. Раптово він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Skoda Octavia». У салоні легковика були 47‑річний водій і 35‑річний пасажир, жителі села Шапки Кобеляцького району.

Після зіткнення мінівен «Toyota Lite Ace» загорівся. Водій, якого затисло в автомобілі, згорів заживо. Пасажир мінівена 1995 року народження встиг вибратися. Його, водія і пасажира «Skoda Octavia» з різними травмами госпіталізовано до Кобеляцької районної лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Триває досудове розслідування.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2019, 10:50 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Lion2020 / 29 листопада 2019, 05:50
Шокуючі наслідки грубого порушення ПДР: сам порушник жорстоко загинув, безвинні люди тяжко постраждали !!!
Надто велика ціна безпечності!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації