Вхід | Реєстрація

За команди в Counter-Strike вболівають у всьому світі

За команди в Counter-Strike вболівають у всьому світі

У сучасному суспільстві фактично не лишилося категорії людей, які б вважали, що комп’ютерні ігри лише забирають вільний час і несуть негатив. Адже з розвитком науки і техніки навіть люди, народжені й виховані в Радянському Союзі, зацікавилися різними іграми. Це в "совкові" часи не було особливого різноманіття: електронна гра, де вовк збирав яйця, настільний морський бой чи хокей. І навіть у рамках цих ігор проводилися негласні турніри між працівниками різних установ чи організацій, жителями під’їзду і тому подібне.

На сьогодні комп’ютерні ігри майже витіснили настільні, оскільки в них можна грати на різних носіях (персональному комп’ютері, ноутукові, планшеті чи смартфоні), незалежно від того, де знаходиться гравець.

 

Від пригод до логічних задач

Ігри розподіляються за жанрами:

  • екшн — один із найпоширеніших жанрів, швидкі ігри, де персонаж б’ється, стріляє, втікає або переслідує когось;
  • стратегія — плнування й проведення стратегічних дій (будівництво замку, бойова операція);
  • рольові ігри — гравець веде гру в ролі конкретного персонажу;
  • симулятори — це своєрідна віртуальна реальність, наприклад, управління літаком з кабіни пілота;
  • пригодницькі — ігри за мотивами фільмів, книг, де герой виконує різні завдання, аби дійти до своєї мети. 
  • настільна ігри — класика, перенесена на монітор;
  • головоломки — розвивають логічне мислення.

Тобто, кожен бажаючий може обрати для себе гру за вподобанням.

 

Ігор багато, але Counter-Strike — найкраща

Після виходу в 2000 році відеогри Counter-Strike, командні шутери полюбили практично всі. Напевно, у світі немає гравця, який не випробував свої сили в цьому захоплюючому командному екшні. Суть гри дуже проста. Дві команди — терористи і спецпризначенці. Першій мають замінувати певний об’єкт або утримувати заручників. Завдання контртерористів завадити злодіям здійснити свої плани. Counter-Strike сподобалася мільйонам ігроманів по всьому світу. Її досить швидко включили в світові змагання з відеоігор — World Cyber Games. Особливо популярною вважається версія Counter-Strike: Global Offensive. Сотні команд щорічно борються за звання кращої в світі. За перебігом змагань слідкує армія ігроманів, які паралельно змагаються, роблячи ставки КС ГО.

а сьогоднішній день практично всі букмекери приймають ставки КС ГО. Це пов'язано з тим, що турнірів стає все більше і більше, а значить і варіативність ставок теж збільшується.

До того ж гравці ставлять не лише на головну команду, а на переможця гри чи турніру; кількість раундів чи результат конкретного; перше вбивство. І в ставках не обов’язково фігурують кошти, це може бути амуніція, спорядження чи зброя.

Разом зі ставкою гра чтає ще цікавішою і захоплюючою.

Тому досить малювати кораблики у зошиті в клітинку, приєднуйтесь до шанувальників Counter-Strike: Global Offensive.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2019, 13:35 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації