Вхід | Реєстрація

Повінь руйнує берегові кручі водосховища

Мешканці с. Мозоліївка та Пронозівка Глобинського району, що розташовані поблизу Кременчуцького водосховища, не на жарт занепокоєні весняною повінню. Поки що різкого та раптового потепління не спостерігаєть­ся, на дніпровських ГЕС вживають заходів щодо спуску води.
Селян непокоїть те, що повінь спричинить значну руйнацію берегів Кременчуцького водосховища і вода наблизиться до їхніх осель. Пронозівський сільський голова С. Скриль зазначає, що у 2010 р. заплановано укріпити 2,5 км проблемної ділянки берега Дніпра, неподалік бази відпочинку «Пегас», у бік с. Пронозівка. Проектна експертиза вже проведена. На ці роботи очікують отримати близько 4 млн грн від держави. Загалом же укріплення потребує близько 5 км берегів.

Автор: Віта Коноваленко, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:14 | Глобине |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації