Вхід | Реєстрація

Вижив після стрибка з мосту

Кременчуцький міст через Дніпро вкотре прославився. 25 лютого близько 10.00 звідти стрибнув 46-річний чоловік, вирішивши у такий спосіб звести рахунки з життям.
Два очевидці – пішохід та водій автівки, що проїжджала повз, побачили, як огрядний чоловік підійшов до перил мосту, зняв куртку та, не роздумуючи, стрибнув у воду. Свідки негайно викликали міліцію та зателефонували до МНС.
— Ми втратили час, визволяючи рятувальний човен з крижаного полону у затоні, де він стояв, – розповідає начальник рятувально-водолазної станції Василь Білоус.  – Той, хто телефонував рятувальникам, не сказав, звідки саме стрибнув чоловік, тому знайти постраждалого було нелегко. Сильна течія віднесла його у бік Занасипу, аж за пляж неподалік «Афін».
За словами спеціалістів, життя чоловіку врятувало лише те, що він був, як-то кажуть, напідпитку. Такий стан дозволяє власне тілу вирішувати, як найкраще поводитися в екстремальній ситуації. А от витягнути постраждалого з води було нелегко – на заваді стала вага чоловіка та мокрий зимовий одяг.
Загалом боротися зі стихією потерпілому довелося не менше 15-ти хвилин. Через стрес та сильний удар об воду він не міг говорити. Лікарі «швидкої» негайно доставили його до реанімаційного відділення Третьої міськлікарні. Проте вже на другий день чоловіка виписали.
Головний лікар закладу Антоніна Будельова запевнила кореспондента «КП» у тому, що стан постраждалого на момент виписки був задовільним. Проте одразу після госпіталізації хірургам довелось ампутувати чоловікові палець, яким під час падіння він зачепився за міст.
— Що стало причиною такого непопулярного вчинку, чоловік пояснювати відмовився і попросив міліціянтів не проводити перевірок, – говорить заступник начальника Кременчуцького міськуправління міліції Денис Захарченко. Відомо, що постраждалий  – мешканець Занасипу, розлучений, працює, раніше спроб самогубства не робив.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:17 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації