Вхід | Реєстрація

Керівником Хорольського районного сектору ГУ ДСНС став Віктор Галкін

Керівником Хорольського районного сектору ГУ ДСНС став Віктор Галкін

3 січня начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб з робочим візитом відвідав Хорольський район.

У рамках робочої поїздки головний рятувальник Полтавщини зустрівся з рятувальниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу та офіційно представив особовому складу новопризначеного начальника Хорольського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області Віктора Галкіна.

«Ввірений підрозділ один з кращих в області. Продовжуємо якісно та ефективно виконувати пріоритетні завдання, які стоять перед службою. Оперативне реагування на усі надзвичайні події та профілактичні заходи по запобіганню пожежам в приватному житловому секторі – серед головних завдань рятувальників», - наголосив Володимир Салогуб.

Також, начальник Головного управління оглянув умови несення служби особовим складом, матеріально-технічне забезпечення  та зауважив, що робота по оновленню аварійно-рятувального обладнання та пожежних й спеціальних автомобілів триває.

«Минулого року завдяки ДСНС України,підтримки обласної влади та міжнародних партнерів рятувальники Полтавського гарнізону отримали сучасну техніку та обладнання, яке успішно використовують для ліквідації надзвичайних подій та допомоги постраждалим. Маємо амбітні плани і на цей рік по впровадженню нових засобів та удосконаленню спеціального оснащення для наших вогнеборців», - підкреслив Володимир Салогуб.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2020, 13:38 | Хорол | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації