Вхід | Реєстрація

Жінка з татуюваннями — нові подробиці про знайдений у Щербанях труп оголеної жінки

Жінка з татуюваннями — нові подробиці про знайдений у Щербанях труп оголеної жінки

10 грудня в селі Щербані Полтавського району в полі біля підстанції «Полтаваобленерго» працівники знайшли тіло оголеної жінки. Поруч не було жодних речей. Встановлено, що труп там пролежав 5 днів, бо під ним був сніг, який на момент виявлення тіла вже розтанув.

Поліція оприлюднила в соцмережах фотографії татуювань, які були в неї на тілі і через два дні в поліцію прийшов чоловік, який в день зникнення бачив її живою.

«Побачивши публікацію в соцмережі, чоловік упізнав на фото татуювання дівчини, з якою познайомився у мережі Інтернет на сайті знайомств «Мамба», та перебуваючи у відрядженні в місті Чернігів, зустрівся з нею, після чого остання приїхала разом з ним до його орендованого будинку за адресою, де певний час проживала разом ним», — цитує ІВ «Полтавщина» повідомлення у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

12 грудня поліція оглянула помешкання чоловіка, там знайшли дві пари жіночого взуття. Їх забрали, як речовий доказ.

17 грудня приїхала жінка з Чернігова, яка оглянувши тіло, підтвердила, що то її донька. Встановили, що вона мала двох дітей, яких вдома залишила на матір. Останнім часом жила в Полтаві з чоловіком, із яким познайомилась через сайт знайомств «Мамба».

Зараз слідчі чекають роздруківок розмов і смс-повідомлень із двох телефонів померлої і стан рахунків на її двох банківських картках. Вони вважають, що це може допомогти слідству.

Нагадаємо, що на тілі не було ознак насильства. Встановлено, що жінка померла через переохолодження. За декілька днів із застосуванням національної гвардії, кінологічної служби і особового складу підрозділу поліції неподалік електропідстанції в Щербанях у колишньому садку знайшли її кросівки, штани, кофту, білизну, паспорт, кредитні картки, квиток на автобус до Чернігова.

Двоє малих дітей залишилось у жінки, оголене тіло якої знайшли у полі біля Полтави


Автор: Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2020, 12:49 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації