Вхід | Реєстрація

Ілля Кива: Я знаю Джека Воробья, а Віталія Воробья не знаю

Ілля Кива: Я знаю Джека Воробья, а Віталія Воробья не знаю

Народний депутат прокоментував інформацію про те, що людина, який погрожував офіціантці ножем, нібито є його водієм і охоронцем

Скандальне відео з полтавського пабу «BeerHouse», де нетверезий чоловік погрожував ножем офіціантці, супроводжувалося інформацією про причетність нападника до нардепу Іллі Киві. Зокрема, про це написав полтавський блогер Геннадій Фетисов, який вказав, що чоловік на відео - це водій народного депутата від «ОТЗЖ». За нашими джерелами, мова йде про 39-річному полтавця Віталія Воробйова, на прізвисько «Воробей».

Ілля Ківа повідомив ІВ «Полтавщина», що він знає тільки «Джека Воробья», а «Віталія Воробья» не знає. За його словами, такого водія у нього ніколи не було. Що стосується його охоронців, то за часів служби Іллі Киви в структурі МВС, це були штатні співробітники, на даний момент - це позаштатні співробітники МВС, які не п'ють, не нападають на людей, а діють за статутом.

Також нардеп повідомив, що кожен фільм необхідно додивитися до кінця, що після зав'язки сюжету є і його розв'язка. І тоді багатьом людям стане незручно за свою колишню позицію.

За іншими даними, нардеп знає Віталія Воробйова, який свого часу неофіційно виконував роль охоронця. Але внаслідок надмірної агресії «Воробей» був також неофіційно і звільнений, тому що така поведінка кидає тінь на сам об'єкт охорони. Є інформація, що Воробйов захоплюється ідеями неонацизму.

Віталій Воробйов

З інших подробиць інциденту в пабі, який стався в 20-х числах грудня минулого року, можна повідомити, що дівчина, яка заспокоювала «Віталіка», є його дружиною. Такі конфлікти відбувалися в пабі і в минулому, тому при черговому скандалі поліцію ніхто не викликав, хоча, як ми знаємо, кримінальне провадження поліція все ж відкрила. Можливо, на даний момент у постраждалих вже немає і офіційних претензій до Воробйову.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2020, 15:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації