Вхід | Реєстрація

Миргородця, який збив велосипедистку і кинув помирати, засудили до 4,5 років ув’язнення

Миргородця, який збив велосипедистку і кинув помирати, засудили до 4,5 років ув’язнення

Миргородська місцева прокуратура у суді першої інстанції підтримала обвинувачення щодо 32-річного миргородця, який на початку лютого 2019 року на вул. Гоголя у Миргороді скоїв дорожньо-транспортну подію.

Досудовим розслідуванням встановлено, що водій, керуючи автотранспортним засобом марки ВАЗ, наїхав на жінку, яка рухалася на велосипеді у попутному з автомобілем напрямку. Не зупинившись, а відтак залишивши травмовану у небезпечному для її життя стані, він попрямував далі, однак незабаром був затриманий працівниками поліції. Потерпіла від отриманих тяжких тілесних ушкоджень померла на місці ДТП.

Вироком Миргородського міськрайонного суду чоловік засуджений за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані) КК України до 4 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2020, 10:36 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації