Вхід | Реєстрація

Чому пейнтбол став дуже популярним?

Чому пейнтбол став дуже популярним?

Пейнтбол – одна з найбільш улюблених командних ігор для багатьох. Це чудовий привід для зустрічі та унікальна можливість поєднати нетрадиційну гру з інтеграцією. Така форма активного дозвілля не втрачає популярності, хоча на заходах компанії щороку з’являються нові атракціони. Тож можна не тільки пограти в пейнтбол біля Львова, а й постріляти з пневматичної зброї чи покататися верхи на конях тощо. Ми розкажемо, чому пейнтбол такий популярний в чи варто включати його до програми корпоративу вашої компанії.

 

Як виник пейнтбол?

Ця гра – родом із США, у неї дуже цікава історія. У 50-х роках її використовували для маркування худоби та відмітки дерев здалеку. Тільки через 30 років троє друзів із Хемпшира придумали нову програму – гру, яку ми знаємо сьогодні. Відтоді цей вид спорту підкорив майже весь світ. Він почав з’являтися в Україні лише пару десятків років тому.

 

Правила гри та її особливості

Учасники діляться на дві групи та стріляють один в одного желатиновими кульками, наповненими фарбою. Той, у кого влучили, залишає поле гри. Гра може бути набагато більш захопливою, оскільки команди орієнтуються на стратегію боротьби.

Таке заняття потребує місця. Для цього найкраще підходять лісові ділянки чи спеціальні навчальні майданчики. Також можна використовувати занедбані будівлі чи поля. Додатковим елементом, який робить всю гру більш привабливою, є залучення місії до сюжету змагань. Наприклад, захоплення в'язнів, захоплення прапора противника чи якнайшвидше досягнення визначеної точки та виконання конкретних завдань дорогою. Сценаріїв може бути багато – все залежить від вашої фантазії.

 

Один за всіх – і всі за одного

Пейнтбол – це не просто дія та пригода. Всі розваги є доволі непередбачуваними. Вони дозволяють випускати багато негативних емоцій і позбуватися напруги. Ви відчуватимете готовність до змагань, волю до перемоги – і таким чином виникне поведінка, яку можна успішно використовувати в професійному житті.

Пейнтбол вимагає не тільки хорошої координації рухів, витривалості чи швидкості. Рішучість, креативне мислення, стійкість до стресу, співпраця та спільне розв’язання проблем значно важливіші. Тому, організовуючи такі інтеграційні заходи (корпоративи), варто робити акцент на тімбілдінгу.

Можна спробувати багато видів геймплея, оскільки спеціалізовані компанії пропонуватимуть розваги з різними цілями. Наприклад, можна прагнути усунути всіх супротивників, захопити прапор чи забрати заручників. Потрібно як мінімум шість людей, щоб грати, тож це прекрасна можливість ближче пізнати друзів або познайомитися з новими людьми.

 

Для кого ця гра?

Грати в пейнтбол може кожен охочий. Заняття розвиває фізичну форму, навички логічного мислення, групову співпрацю та тактичні здібності. При всьому цьому це джерело розваги, значної дози адреналіну та позитивної енергії. Звичайно, кожен, хто хотів би відчути себе в ролі солдата, повинен спробувати це. Цю розвагу однаково полюбляють як жінки, так і чоловіки.

Пейнтбол – це прекрасний спосіб отримати незабутні враження під час вечірки до дня народження чи парубоцького вечора. Ви можете легко організувати будь-які події у Львові, адже в місті й поблизу нього є відповідні локації для гри. Події на честь корпоративну – ще одна чудова нагода грати. Якщо ви хочете провести ділову зустріч або інтегрувати людей на роботі, то пейнтбол – чудове рішення. Насправді всі причини однаково добрі, щоб спробувати цей вид розваг.

 
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2020, 14:17 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації