Вхід | Реєстрація

Подробиці вбивства 65-річного інструктора в полтавському тирі

Подробиці вбивства 65-річного інструктора в полтавському тирі

Після сварки із своїм хлопцем на ґрунті ревнощів дівчина прийшла в тир, де стріляла із пістолета Glock, автомата АК-74 та пістолета Марголіна. Із останньої зброї вона вбила інструктора і наставила її на іншого. Під час боротьби вона встигла вистрелити втретє, але не влучила

Стали відомі окремі подробиці вбивства, яке відбулося вдень 7 лютого, у полтавському тирі «Об’єкт 7,62», що на вул. Пилипа Орлика, 30а.

ІВ «Полтавщина» повідомляє, що ім’я жертви — Ігор Смолянінов.

Хлопець 18-дівчини, яка скоїла вбивство, розповів, що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра. Дівчина була емоційною, ділилася своїм бажанням «когось вбити», розповіла, що хотіла поїхати в зону ООС, але її не взяли до армії. Вона була хорошим стрілком і сам процес їй подобався.

Між парою часто виникали скандали на ґрунті ревнощів. Нещодавно у них викрали машинку для татуювання. Пара викликала слідчо-оперативну групу. В процесі слідства вона приревнувала хлопця до жінки-слідчої. Це стало приводом для чергового скандалу. Після сварки дівчина пішла до вже знайомого тиру (щоб зняти стрес) і почала там вправлятися у стрільбі: спочатку із пістолета Глок, потім із автомата АК-74, наостанок вона взяла до рук пістолет Марголіна, який і став знаряддям вбивства.

Поки встановлюється, що саме стало причиною її агресії, але, за джерелами журналістів, попередні факти наступні — вона вистрелила в голову та тулуб Ігоря Смолянінова. Інший інструктор хотів її зупинити, тоді вона навела зброю на нього, потім на себе, потім знову на чоловіка і нарешті приклала ствол до своєї скроні. Інструктор кинувся на неї, дівчина встигла вистрелити втретє, але під час боротьби куля вилетіла в бік дверей. Незабаром на місці вже була поліція.

У ході слідчих дій правоохоронців вразила поведінка дівчини — ззовні виглядала спокійною, в очах — жодних емоцій. Вона вже пройшла освідування в наркодиспансері. У присутності адвоката повідомила, що її дії не були навмисними.

8 лютого, напевно, за рішенням суду її візьмуть під арешт строком на 60 діб.

Також перевіряється інформація, що її мати лікується в психіатричній лікарні за межами Полтавської області.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2020, 16:39 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації