Вхід | Реєстрація

Чоловікові, який приставляв ніж до горла офіціантці, загрожує до 7 років позбавлення волі

Чоловікові, який приставляв ніж до горла офіціантці, загрожує до 7 років позбавлення волі

Досудове розслідування кримінального провадження за кваліфікуючими ознаками ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), яке було відкрито за фактом погрози мешканцем Полтави працівниці одного із закладів  харчування міста, завершене та направлене з обвинувальним актом до суду.

Нагадаємо, що в грудні 2019 року в одному із кафе міста Полтави місцевий чоловік погрожував жінці предметом, схожим на ніж.

За даним фактом поліція одразу відкрила кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Ця стаття передбачає від 3 до 7 років ув’язнення. В ході оперативно-розшукових заходів фігурант був встановлений. Йому повідомлено  про підозру та обрано судом міру запобіжного заходу – «взяття під варту» без права застави.

7 лютого 2020 року кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2020, 11:11 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації