Вхід | Реєстрація

Викрадачам, які ще спричинили смертельну ДТП в Дніпрі, загрожує 15 років за ґратами

Викрадачам, які ще спричинили смертельну ДТП в Дніпрі, загрожує 15 років за ґратами

Життя збитої трирічної дитини вже поза загрозою.

Викрадення людини, угон авто та спричинення аварії - три статті, за якими відкрили провадження щодо двох чоловіків, яких затримали у Дніпрі після масштабної ДТП, йдеться в ТСН.12.00.

В обласній дитячій лікарні, від учора рятують 3-річну дівчинку, яка постраждала внаслідок ДТП, дитина вижила дивом. Вона була разом із батьком, чоловік загинув на місці. Наразі вона у відділенні реанімації з переломом стегна, потилиці та пальців, також в неї внутрішня кровотеча. Незважаючи на такі травми, її життю нині нічого не загрожує, кажуть медики. Завтра дівчинку прооперують.

Ще один постраждалий пішохід – чоловік, нині також перебуває у лікарні, більше про його стан лікарі обіцяють розповісти пізніше. Попередньо, його життя теж поза загрозою. 

Загиблий пішоход - батько травмованої дівчинки, нещодавно відсвяткував своє 30-річчя. Олександр Усачов був відомим у місті ведучим свят.

Щодо «Ауді», яка його збила, кермувальника та пасажира затримали, за трьома статтями їм загрожує до 15 років за ґратами. Незабаром обом обиратимуть запобіжний захід. Одному з підозрюваних 66 років, і відомо що він перебуває у розшуку в Криму. Іншому затриманому лише 26. Про чоловіка, якого вони начебто викрали і везли у машині, поки нічого невідомо. Поки у поліції не кажуть і про мотиви викрадення.

Напередодні гонитва за ними закінчилася трагедією. Загинув пішохід, його маленька донька та ще один чоловік опинилися у лікарні.  Надвечір чорна «Ауді» привернула увагу поліцейських, коли раптом відчинилися задні двері та з машини пролунали крики про допомогу. На вимогу копів зупинитися, водій лише натиснув на газ. Він вилетів на зустрічну смугу, і на перехресті зніс трьох пішоходів, що були на зебрі.

Після зіткнення машину винесло на узбіччя. Із салону вибралися троє чоловіків - двоє кинулися навтьоки, а третій побіг до патрульних. За його словами, невідомі силою заволоділи його автомобілем, взяли його у заручники та везли у невідомому напрямку.

Утікачів затримали, при обшуку в них виявили два пістолети. Виявилося, що чоловік , який зчинив аварію, був у розшуку за вимагання.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2020, 13:37 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації