Вхід | Реєстрація

У Кременчуці на автобусній зупинці застрелили чоловіка

У Кременчуці на автобусній зупинці застрелили чоловіка

Близько 15-ї години, 18-го лютого, до поліції Кременчука надійшло повідомлення від перехожих, що невідомий чоловік здійснив постріл зі зброї в іншого громадянина. 

Прибувши на місце події поліція встановила, що невідомий застрелив іншого чоловіка прямо посеред міста, неподалік зупинки громадського транспорту. Пораненого каретою екстреної медицини доставлено до місцевої лікарні. На жаль, потерпілого врятувати не вдалося. Чоловік, 1986 року народження, помер у лікарні.

Кілька годин знадобилося поліцейським щоб встановити та затримати осіб, які підозрюються у вчиненні умисного вбивства. 

На відео, яке показала нацполіція Полтавщини, видно, що чоловік у чорній дутій куртці стоїть біля рекламного стовпа. До нього підходять двоє у темному одязі, один із них починає сваритися і розмахувати руками, виймає із кишені пістолет і направляє на чоловіка, до якого підійшов. Його напарник стає між ними. Лунає постріл і двоє відходять від потерпілого. До них через кілька метрів приєднується третій, який весь час ходив по зупинці.

– До оперативно-розшукової роботи залучили весь особовий склад поліції міста Кременчук та орієнтували всі наряди поліції області.  Імовірного підозрюваного, 1988 року народження, та інших осіб, які можуть бути причетними до умисного вбивства, затримано, – зазначив начальник поліції Полтавщини Іван Вигівський.

Підозрювані по справі

Підозрювані по справі

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до 15-ти років. Триває слідство.


Автор: За інформацією відділу комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2020, 10:32 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації