Вхід | Реєстрація

У Царичанському районі поліцейські офіцери громади виявили факти порушення правил торгівлі алкоголем

У Царичанському районі поліцейські офіцери громади виявили факти порушення правил торгівлі алкоголем

В результаті перевірки правоохоронці вилучили 673 пляшки з алкогольними напоями різних видів.

19 та 20 лютого на території Царичанського району поліцейські перевірили торгівельні заклади, в яких здійснюється реалізація алкогольної продукції.

Під час профілактичних заходів у двох сільських магазинах виявили відсутність відповідних ліцензій на реалізацію товару. Понад 300 літрів алкогольної та слабоалкогольної продукції вилучили до Царичанського відділення поліції.

За даними фактами поліцейські склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності). Для прийняття рішення матеріали адміністративних проваджень направили до суду. Санкція статті передбачає штраф від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.


Автор: Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Царичанського відділення поліції Новомосковського відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2020, 15:22 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації