Вхід | Реєстрація

Нетверезий водій Daimler Chrysler хотів відкупитись від кременчуцьких патрульних

Нетверезий водій Daimler Chrysler хотів відкупитись від кременчуцьких патрульних

Нещодавно, під час чергування нічної зміни, за порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль Daimler Chrysler, за кермом якого перебував місцевий житель Кременчука.

Під час спілкування з водієм, патрульні помітили в нього ознаки сп’яніння. Та аби уникнути відповідальності за правопорушення, цей громадянин пропонував патрульним хабар. Про це повідомляє патрульна поліція Кременчука.

Порушника неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму. Відповідно, на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні оформили на водія адміністративні матеріали: за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) КУпАП.

Інші факти вже фіксував слідчий.


Автор: патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2020, 12:29 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації