Вхід | Реєстрація

Поліція розшукує вандала, який пошкодив банер з Олегом Бабаєвим

Поліція розшукує вандала, який пошкодив банер з Олегом Бабаєвим

До Кременчуцького відділу поліції надійшла інформація про пошкодження скляної конструкції зі світлиною Олега Бабаєва. Подія сталася 23 березня, після 20-ї вечора.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 

Камери відеоспостереження зафільмували чоловіка, причетного до хуліганського вчинку.

Після перегляду відео вдалося скласти орієнтований опис зловмисника. На вигляд: 18-25 років, темне волосся, спортивна статура, зріст 170-175 см. 

Був одягнений у спортивні штани, темну спортивну куртку з капюшоном, кросівки світлого кольору. При собі мав спортивну сумку через плече (розташовану в ділянці грудей). 

Якщо вам щось відомо про цей факт або ви упізнали людину на цьому фото, просимо повідомити в поліцію Кременчука за телефонами: (0536) 767-302, 767-393, 098-739-26-30 , 102 або іншим зручним способом.

За інформацією Кременчуцького відділу поліції 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2020, 11:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації