Вхід | Реєстрація

Лохвиччина провела конкурс військової, патріотичної, козацької пісні

Лохвиччина провела конкурс військової, патріотичної, козацької пісні
Назва конкурсу, який пройшов у РБК 23 лютого, «Згадаймо славу ту, що в пісню перейшла». Його переможцями стали: в номінації «Солісти» (діти до 18 років) І місце посіла А. Терновець (гімназія № 1), ІІ — Я. Мельник (гімназія № 1), ІІІ місце зайняла І. Онасенко (студія «Сонячний зайчик» м. Червонозаводське). Серед дорослих призові місця в цій номінації розділились так: І місце — Л. Зінченко (РБК), ІІ — Л. Охрицька (БК спиртокомбінату), ІІІ — Н. Бут (Вирішальненський СБК № 1).
Серед дуетів (дорослі) І місце журі віддало А.Савченку і М.Василині (Погарщинський СБК); ІІ місце у Т. Гармаш та О. Мироненко (Лохвицька ДМШ), а ІІІ місце зайняли В. Червоненко та А. Левченко (Токарівський СБК).
У номінації «Вокальні ансамблі» (дорослі) І місце поділили народний аматорський колектив «Веселий вулик» БК Лохвицького спиртокомбінату та ансамбль бандуристів РБК; ІІ місце посів вокальний ансамбль Яхницького СБК, а ІІІ – ансамбль української пісні Лохвицького козацького полку. Всі переможці отримали дипломи від організаторів свята та призи від спонсорів. Крім того, почесними призами були нагороджені родинні дуети Сергія та Наталії Списюків, Людмили Куліченко та Олександра Ковбашина, а також вокальний гурт «Сокіл» Лохвицького медичного училища та дитячий ансамбль бандуристів Лохвицької ДМШ.
Фінансово посприяли проведенню конкурсу приватні підприємці Лохвиччини. У ньому взяли участь виконавці майже з усіх куточків району.

Автор: Валентина Кулик, poltavanews.com; www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 16:09 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації