Вхід | Реєстрація

У Решетилівці виявили понад тисячу літрів підробленої горілки

У Решетилівці виявили понад тисячу літрів підробленої горілки

Органи прокуратури Полтавської області постійно вживають координаційні заходи, спрямовані на протидію порушенням у сфері виробництва та реалізації спиртних напоїв.

Так, Решетилівський відділ Кобеляцької місцевої прокуратури спільно з поліцією в одному з магазинів м. Решетилівка виявили та вилучили понад тисячу літрів алкогольних напоїв. На пляшках із горілкою були наявні марки акцизного податку, які мали ознаки підробки.

За даним фактом розпочате досудове розслідування за ч. 1 ст. 199 КК України (придбання з метою збуту, а також збут підроблених марок акцизного податку). У рамках кримінального провадження до суду направлене клопотання про накладення арешту на «продукцію» та акцизні марки. Також вирішується питання про призначення судових експертиз.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2020, 12:38 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації