Вхід | Реєстрація

Холодильники LG French door: в чому особливість моделей

Холодильники LG French door: в чому особливість моделей

Компанія LG - найбільший виробник побутової та цифрової техніки, не зупиняється на досягнутих успіхах, оновлює модельний ряд побутової техніки. Холодильники LG серії French door відрізняються енергоефективністю, збільшують термін зберігання продуктів.

 

Огляд характеристик техніки

Холодильники French door - техніка преміум-класу, холодильна камера має дві створи дверей. Морозильне відділення розташоване в нижній частині, оснащено висувними ящиками або звичними дверима. Залежно від моделі, висота становить до 1870 см, а корисний об'єм від 400 до 510 літрів. Такий холодильник – оптимальний вибір для великих сімей та тих, хто вважає за краще запастися продуктами та готувати вдома.

У моделях French door реалізовані інноваційні рішення:

  • Система Door Cooling - забезпечує рівномірний розподіл температури усередині холодильної камери. Потоки холодного повітря надходять з задніх та верхніх поверхонь, продукти швидко та рівномірно охолоджуються, збільшується період їх зберігання.
  • Компресор - основний елемент кожного холодильника. У моделях French door встановлений лінійний компресор інверторного типу. При більш високій потужності, знижений рівень шуму та споживання енергії, в порівнянні зі зворотно-поступальними компресорами. Виробник надає 10-річну гарантію на обладнання.
  • Датчики системи LinearCooling контролюють температуру продуктів всередині камери, при її відхиленні на 0.5 ℃ в ту або іншу сторону, система автоматично вирівнює температурний режим.
  • Фільтр Hygiene Fresh з примусовою циркуляцією забезпечує чисте, без запахів та бактерій, повітря всередині.

Компанія LG впроваджує новітні технології при розробці холодильників. Тепер щоб проаналізувати вміст, не потрібно відкривати двері. Постукавши по поверхні скла, ви зможете побачити вміст, завдяки цьому забезпечується мінімальне відхилення внутрішньої температури.

Завдяки технологи ThinQ можливо проводити управління та діагностику неполадок з екрану смартфона через WiFi, встановивши додаток SmartThinQ.

Холодильники LG French door відрізняються якісною збіркою, надійністю, довговічністю. Стильний зовнішній вигляд техніки добре вписується в кожен дизайн приміщення. Дверні петлі заховані, двері мають окантовку. Внутрішнє освітлення забезпечується за рахунок світлодіодних ламп, вони розміщені по боках та зверху камери, що дозволяє побачити все до дрібниць, при повному завантаженні.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2020, 10:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації