Вхід | Реєстрація

Батьків просять розповісти дітям про порчу

Кременчуцьке міське управління внутрішніх справ розшукує двох жінок слов'янської національності, які під приводом зняття порчі неповнолітньої кременчужанки, винесли з приватного будинку 2 тисячі доларів США та забрали у сімнадцятирічної дівчини її золоті сережки і ланцюжок.
Про такий випадок, що стався минулого тижня, ЗМІ розповів заступник начальника міського управління внутрішніх справ Денис Захарченко: «25 лютого до міського управління внутрішніх справ звернувся мешканець Крюкова, який розповів, що у його неповнолітньої доньки невідома під приводом зняття порчі заволоділа грошима та коштовностями. Дівчина пояснила, що віддала все жінці слов'янської зовнішності, яка зупинила її біля будинку».
Поки що правоохоронці ще не можуть сказати, чи зловмисники використовували гіпноз, і не можуть скласти фоторобот жінки, яка «знімала порчу».
Розповідь дівчини з цього приводу розпливчасті, а свідки не звертали уваги на цей випадок. Міліціонерам відомо лише те, що зловмисниці, яка відібрала кошти, на вигляд 30-38 років, зріст - 165-170 см.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 16:15 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації