Вхід | Реєстрація

Жінку, яка убила чоловіка, порубала на частини і спалила, визнали неосудною

Жінку, яка убила чоловіка, порубала на частини і спалила, визнали неосудною

Кременчуцька місцева прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо підозрюваної в умисному вбивстві чоловіка (ч. 1 ст. 115 КК України).

У січні 2020-го підозрювану відправили до психіатричної лікарні у Дніпрі — для проведення стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи. Відповідно до висновку судово-психіатричної експертизи жінка є неосудною.

На підставі цього прокуратура звернулася з клопотанням до суду про застосування щодо неї примусових заходів медичного характеру.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Полтавської обалсті.

Нагадаємо, подія сталася у листопаді 2019 року. Тоді до поліції звернулася донька 64-річного кременчужанина. Вона розповіла, що батько зник кілька днів тому. Пізніше його тіло по частинах було знайдено у річці.

Слідство вияснило, що під час сварки жителька Кременчука вдарила свого 64-річного чоловіка ножем у груди, від чого потерпілий помер. Щоб приховати злочин, вона спалила труп, порубала на частини і викинула у річку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2020, 15:15 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації