Вхід | Реєстрація

Суші й роли в кожен дім

Суші й роли в кожен дім

Карантинні обмеження, що зараз діють в Україні, кардинально змінили звичне життя наших громадян. Адже в обід та ввечері українці полюбляють зайти в кафе з сім’єю, друзями чи колегами, аби попоїсти та трішки розслабитися після трудового дня. У п’ятниця ׄввечері існує неписана традиція відзначати кінець робочого тижня. На вихідних теж потрібно відпочити і зайти в кафе.

Згідно з статистикою, сьогодні в кожному місті працюють заклади громадського харчування, що орієнтуються на певну кухню. Найбільшою популярністю серед українців користуються страви японської кухні. Підтвердженням цього є той факт, що навіть у невеликих містечках працюють кілька суші-барів, але навряд чи можна зустріти кафе зі стравами української кухні. А в столиці ресторани японської кухні знаходяться в кожному мікрорайоні.

Та повернемося до карантину і до того, як людям, які постійно знаходяться вдома, споживати улюблені страви? Особливо це питання актуальне для жителів Києва, так як у столиці введені одні з найжорсткіших обмежень в Україні.

 

"Муракамі" справжня японська кухня в твоєму місті

Що ж стосується столиці, то кияни теж відносяться до любителів суші і рол. Не дивлячись на те, що жителі столиці не в змозі відвідувати улюблені японські заклади харчування, вони можуть замовити страви та напої з доставкою. І це не стосується лише періоду карантину. Адже достатньо ввести в пошуковику фразу "суши киев", як зявиться офіційний сайт ресторану сучасної японської кухні "Муракамі".  

Кращі повари пропонують клієнтам:

  • величезний асортимент суші,
  • для людей, які дотримуються посту, розроблене спеціальне пісне меню,
  • у "Мурикамі" подбали про найменших клієнтів і створили дитяче меню;
  • сашимі, роли, яких не спробуєш в інших закладах;
  • салати з виключно японських компонентів;
  • —  супи на основі морепродуктів;
  • десерти, напої та багато іншого;
  • окремою графою в меню йде обід для медпрацівників, де врахована необхідна кількість корисних речовин, що має отримувати організм при посиленій роботі.

Зараз у "Муракамі" діють спеціальні пропозиції. По-перше, жителям Києва смачні японські страви, напої і пиво доставлять безкоштовно. По-друге, доставка працює 24 години на добу і сім днів на тиждень. По-третє, достатньо зробити замовлення лише на 150 гривень і не платити за доставку. 

Тому не потрібно сидіти годинами в Інтернеті, аби знайти кращий рецепт суші, а потім чаклувати на кухні, достатньо зайти на https://www.tarantino-family.com/delivery/murakami/, обрати стави і замови додому. Визначайтеся з вечерею, приємного апетиту.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2020, 12:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації