Вхід | Реєстрація

На випускний вечір у сукні з королівського атласу

На випускний вечір у сукні з королівського атласу

Події з поширенням у світі і, зокрема, в Україні інфекційної хвороби, спричиненої коронавірусом КОВІД-19, внесли негативні корективи в освітній процес.

  1. Майже місяць школярі й студенти перебувають удома на карантині.
  2. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання перенесене на невизначений термін.
  3. Державна підсумкова атестація у 4-х і 9-х класах узагалі скасована.
  4. Шкільні предмети почали транслювати по ТБ.

Та не дивлячись на призупинення навчального процесу, т. в. о. міністра освіти Любомира Мандзій заявила, що навчальний рік завершиться, а випускники складуть ЗНО. А значить і випускні вечори теж відбудуться. І вже зараз необхідно визначитися, які моделі суконь і тканини будуть у тренді цього року.

 

Вбрання, що запам’ятовується на все життя

Побутує думка, що для дівчат і жінок найважливішою сукнею являється весільна. Та насправді перше вбрання, до якого представниці прекрасної половини людства ставляться по-особливому, з’являється набагато раніше, ще по завершенню навчання у школі.

Говорять, що після того, як молодь залишить шкільне подвір’я, для них починається справжнє доросле життя. Тож на випускний вечір кожен хоче виглядати, як справжня голлівудська зірка. Особливо це стосується дівчат.

 

Не всі тканини будуть у тренді

Одразу наголосимо, що найпопулярнішою тканиною 2020 року для суконь буде королівський атлас. При виборі чи пошитті вбрання обов’язково врахуйте головні аспекти:

  1. ріст випускниці;
  2. тип фігури;
  3. практичне застосування.

Проблем стосовно зросту не виникне у жодної з випускниць, оскільки дизайнери заявляють, що 2020-ий стане роком коротких суконь. І навіть якщо невисока дівчина мріє про довге вбрання, його слід попередньо примірити, щоб зрозуміти, наскільки воно пасуватиме.

У випадку, коли дівчата налаштовані виправити ситуацію з допомогою високих каблуків, їх теж доведеться засмутити, так як ніжки можуть просто не витримати такого навантаження.

Тому не створюйте велосипед заново, а оберіть укорочену сукню з королівського атласу. Тим більше, що магазин оптової та роздрібної торгівлі тканин "Punjabtextiles" пропонує величезну палітру кольорів цієї високоякісної тканини.

Стосовно фігури, то струнким дівчатам бажано підкреслити її, а пампушкам приховати найбільш проблемні частини тіла. 

Аби сукня виглядала приголомшуючи, їй потрібно прикрасити кристалами чи намистинами. Та без фанатизму, інакше будете схожі на новорічну ялинку, обвішану дощиком. 

І не забувайте про практичне застосування. Перша важлива сукня в житті не повинна використовуватися лише єдиний раз. Обирайте таке вбрання, що стане в подальшому в нагоді.  

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2020, 13:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації