Вхід | Реєстрація

У районах області проводять дезінфекцію вулиць та громадських місць

У районах області проводять дезінфекцію вулиць та громадських місць

Рятувальники та працівники комунальних служб виконують комплекс робіт, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території Полтавщини.

За допомогою спеціальної та пожежної техніки здійснили дезінфекцію центральних вулиць та зупинок громадського транспорту у Полтаві, Кременчуку, Хоролі, селищах міського типу Котельві та Машівці. Також, у містах та районних центрах продовжується робота по дезінфекції під’їздів житлових будинків, дитячих майданчиків, тротуарів тощо. Уже виконана частина робіт у Шишацькому, Лубенському, Диканьському, Великобагачанському, Гадяцькому, Карлівському, Кобеляцькому, Глобинському, Зіньківському, Лохвицькому, Семенівському Гребінківському та Пирятинському районах.

Загалом в області, лише за одну добу продезінфіковано 210 км дорожнього полотна, 49 тротуарів, 93 зупинки громадського транспорту,  240 житлових будинків та 58 дитячих майданчиків.

Співробітники ДСНС та комунальні служби працюють у захисних костюмах та дотримуються санітарних й протиепідемічних норм. Дезінфекція проводиться спеціальним хлорвмісним розчином «Нью Таб» та «Нью Дез». Він безпечний для людей і тварин, але вбиває низку вірусних та бактеріальних інфекцій. Даний розчин надає місцева влада і він  рекомендований «Полтавським обласним лабораторним центром міністерства охорони здоров’я України».

Із 6 квітня запланована дезінфекція громадських місць у Решетилівському, Миргородському, Оржицькому, Чутівському та Козельщинському районах.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2020, 13:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації