Вхід | Реєстрація

Щоб досягти успіху в житті, потрібно вміти створити неповторний імідж

Щоб досягти успіху в житті, потрібно вміти створити неповторний імідж

У давній приказці говориться: зустрічають за одягом, а проводжають за розумом. Гардероб  може багато сказати про людину:

  • її смак;
  • відчуття стилю;
  • розуміння модних тенденцій;
  • достаток і багато іншого.

Декілька років тому на одному з українських телеканалів стартувала програма "Богиня шопінга". У ній ведучий Данило Грачов оцінював одяг учасників. Із того часу чимало глядачів і глядачок насміхаються над ними, називають їх такими, що не мають смаку, а потім одягають свої леопардові лосини чи пляжні сандалі під довгі носки й відправляються на прогулянку. І таких ловеласів у нас вистачає, а з’являються вони через власну неграмотність. Адже на жодному шкільному предметі не вчать, як створити власний імідж. Тому чимало людей копіюють своїх кумирів. І роблять це не надто вдало.

 

Спрага нічого, імідж — усе

Та повернемося до приказки про одяг. Саме він справляє перше враження про людину і з перших хвилин знайомства формує її імідж. До того ж у будь-якій ситуації: чи це побачення, чи співбесіда, чи підписання багатомільйонного контракту. Чудернацьки одягнена людина може розсмішити оточуючих і вони не сприйматимуть її всерйоз. Іншими словами, імідж — це уявлення спікера про вас, своєрідний портрет для оточуючих. І кожен бажає, аби він, цей портрет, був виключно позитивним. Звичайно, що імідж залежить не лише від зовнішності, а й манери поведінки, вміння говорити з оточуючими. Та спершу саме одяг і зачіска починають "працювати" на вас.

 

Фахівець, який знає, що вам буде пасувати

Для того, щоб створити власний імідж, варто скористатися послугами професіонала. Сьогодні таку людину називають "іміджмейкер". Фахівець, який поєднує обов’язки імідж консультанта і професійного шоппера. Він допоможе змінити ваш імідж і "засяяти" новою зіркою.

Серед кращих стилістів іміджмейкерів нашої країни виділяють Віку Барву. Професіонал своєї справи допомогла створити імідж багатьом українкам.

Іміджмейкери надають клієнтам різні послуги. Від консультації стиліста, розбору вашого гардеробу, до супроводу по магазинах та створення образу з нагоди певної події.

Також бажаючі змінити щось у собі, можуть стати учасниками тренінгів, майстер класів і вебінарів.

Вам більше не доведеться година ходити по магазинах, моделюючи в голові новий наряд, який потім лише займатиме місце в гардеробі. Після співпраці з іміджмейкером усе зміниться, вам робитимуть компліменти, не спускатимуть очей і відверто заздритимуть.

Не обов’язково бути голлівудською зіркою, аби досягти успіху в житті, потрібно вміти створити власний імідж.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2020, 10:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації