Вхід | Реєстрація

Президент вважає поки що недоцільним послаблювати карантинні заходи

Президент вважає поки що недоцільним послаблювати карантинні заходи

Наразі не можна говорити про пом’якшення карантинних заходів, особливо з урахуванням Великодніх свят, коли існує загроза скупчення людей і чимало українців повертаються додому на святкування. Такої згоди дійшли на традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з коронавірусом.

До того ж не пом’якшувати карантинні заходи закликали у Всесвітній організації охорони здоров’я, – повідомляють на офіційному сайті президента.

«Карантин – це те, що нас рятує. Завдяки тому, що ми запровадили його вчасно, поширення коронавірусу відбувається не так швидко. Ми бачимо, що багато українців відповідально ставляться до карантину, хоча це нелегко. Ми ж маємо бути відповідальними щодо людей і зробити все, аби полегшити їхнє життя у цей час», – сказав Володимир Зеленський.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що з цією метою вже розроблені програми виплат людям з найнижчими доходами.

«Вже відучора ми почали додаткові виплати пенсіонерам, яким за 80. З наступного тижня будемо доплачувати по 1000 гривень тим, у кого пенсія нижча 5000 гривень. І до кінця квітня ці гроші отримають усі такі пенсіонери», – зазначив Денис Шмигаль.

Крім того, за дорученням Президента уряд класифікував категорії населення, яким буде надана додаткова допомога. Йдеться про безробітних, малозабезпечені родини з дітьми, малий та середній бізнес.

«Добре, що у нас вже розроблені інструменти й пораховано фінансування для допомоги українцям. Тепер треба рухатися якнайшвидше, щоб люди справді отримали гроші та відчули полегшення», – наголосив Президент.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2020, 17:00 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. Ltava / 13 квітня 2020, 18:44
Та а для чого послаблювати коли так класно зайшло )))
2. Filon / 13 квітня 2020, 20:22
1.Ltava
«Та а для чого послаблювати коли так класно зайшло ))) »

Згадую старий не дуже пристойний анекдот про їжачка, якого вчили говорити пальцем через відомий отвір. Його перші слова були; " Фффатіт, ффатіт..."
3. Ltava / 14 квітня 2020, 07:57
Анекдот про президента чи про нас))) Хто їжачок)))
4. orakul / 14 квітня 2020, 12:29
«Карантин – це те, що нас рятує. Завдяки тому, що ми запровадили його вчасно.."
Почті мудрець. В 95 кварталі такого наче й не казав. Їх то він рятує, а що пришелепкам робити? Безвіз і той вкрали. Тепер сидять свідомі патріоти по хатах, як колись по схронах. Моя бабуся б сказала: "такого й при німцях не було." Канечно, поліція тоді теж була, аусвайси були, але щоб з двору ніззя було вийти без намордника і пашпорту... ну не було такого при німцях. При німцях ще староста був. Йому можна було пожалітись. А у нас рехвормують і рехвормують щось, а старости нема. А повинен же бути по закону, та і по логіці розвитку подій. ДайошЪ старосту! Попи, й ті принишкли. Казала бабця, що при німцях розрішали паски святити. Ну тіпа німці добрі були. Та про це й усі поцреоти кажуть. Вони й хотіли німців повернути а повернули.... ну хто пойме, хто ні, то його проблеми. А от совєти, ті були погані - церкви закривали, заставляли ходити на роботу, в школу. Весьола жизнь пошла.
5. orakul / 14 квітня 2020, 12:36
3.Ltava
«Анекдот про президента чи про нас)»

Та тута вже вся Україна - суцільний блін анекдот. Треба все це записувати. Такий потім адекдот буде. Бестеллер. Як там бард співав "Куда там Достоевскому с записками известными... И расказать бы Гоголю, про нашу жизнь убогую, Ей богу этот Гоголь нам не поверил бы". Кумедія в дурдомі набирає обертів.
6. orakul / 14 квітня 2020, 12:48
І таки дурить нас оце Ехо. Я здря на президента напав. Йому виявляється
теж не мед. А в стітті про це ні слова. Виявляється, що він сидить вдень і вночі на Банковій. Може дружина додому не пуска, може тяжка праця. Ніхто правди не знає. А сам він говорить "Я знаю, як ви втомилися і як вам непросто постійно сидіти вдома. Так, ми всі начебто стали героями фільму” День Бабака “.
Пережива за мирян. А хто небуть зна, що то за кіно таке День Бабака"? Треба подивитися, бо президенти просто так нічого не кажуть.
Ось тут про плач Ярославни, чи то на валу, чи то на стіні плачу, чи може той вал тепер і буде стіною плачу. Посилання на volyninfa.com.ua
7. Fed654Frumos / 14 квітня 2020, 13:06
Чого б же президентова жінка не плакала,коли урвалися Омани,Балі та всілякі мажорні тусовки.Бабок немєряно,а приходиться сидіти дома,тут завиєш не те що...А моя не плаче,бо їй ніколи,то огород,то господарство,то побілка.Щаслива...:))

Змінено 14.04.2020, 13:08
8. alist / 15 квітня 2020, 17:19
От з одного боку, начебто і правильно, і я як сторонник карантину вважаю, що дійсно лише стримує поширення зарази в Україні. В Росії, он тоже фейком називали і від карантину плювались, а тепер... В США Трамп писав, що то лише китайців косить...
Але водночас не сумніваюсь, для нинішньої української влади це як знахідка:
- які були б мітинги проии продажу землі? А так все пройшло тихо.
- в бюджеті не просто дирка, там вже 0. І без коронавіруса причому, але тепер спишуть всі провали на заразу.
- куча заробітчан вернулись назад. Чудово, людей повно, можна знизити зарплату нинішнім працівникам під цим соусом.
- чимось недовольний? Який мітинг? На тобі штраф.
- брат Єрмака голови адміністрації (чи ОПИ) вовсю торгував посадами. І тиша.
........
Якось отак.
Ще з часом узнаєм скільки мільярдів «підтримки» получили нужні люди і всякі квартали. І по чому і в кого купляли всякі маски-парацетамоли. А кой-хто не взнає, бо ВІП-палат на всих не передбачено.
До речі, якщо по статистикі 143 виліківалось, а 108 померло (на сьогодні), то чого серед захворівших депутатів всі живі, і успішно вилікувались (або в нетяжкому стані). Дивна статистика. Чи то розподіл на «сіряків» і "хазяїв жизні".
9. alist / 15 квітня 2020, 17:25
До речі, хто не знає, поки тут в коментарях дехто розказує, що все це видумка, це лише китайці хворіють і вообще нада капусту на базарі продавати, на офіційній карті МОЗу станом на учора (14.04.2020) в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус.
10. orakul / 15 квітня 2020, 20:08
9.alist
«До речі, хто не знає, поки тут в коментарях дехто розказує, що все це видумка»

Не, ну йошкін кот. Та це не в коментарях розказують, це кожен нормальний лікар зна, кожна адекватна людина зна, про це вже хто тільки не писав. До чого тут коментарі. Навіть тут в Ехо є дві цілком нормальні статті - Філона і кандидата біологічних наук, вірусолога Людмили Водолажської. Знамо дєло пересічні знають більше вірусолога, бо їм все по ящику кажуть. Кажуть де, хто, коли і від чого вмер. Ящик зна все. Та якби це було правдою, то по-перше вони б все зробили по закону, тобто ввели НС. По-друге, вони б вже тих ВІП палат і бункерів набудували на себе коханих, на тещ, на коханок, на членів сімї коханок, на кумім і сватів. Ту так десь тисяч на десть не менше. Нема цього. Замість цього вони доводять план до двору, як колись доводили план по заготівлі молока чи сіна. ДайлшЬ і все тут. Зельц дере голову Миколаївської ОДА за те, що у нього нема хворих. Посила тули новоспеченого санлікаря, той нічого не находить, доповіда і розводить руками, мовляв ну нетуті віруса. Ну тут совок спочива. Тоді вони блін заставляють лікарів (знаю хвакт по Дніпру), щоб ті при виписці після пневмонії уламували пацієнтів на те, щоб вони згодлись щоб їм поставили отой діагноз. Колись це називали окозамилюванням і приписками. Але хіба пришелепкам це докажеш, коли вони вже вражені вірусом помішатєльства. І це дійсно носить характер епідемії, тільки психічної. Пустухам то пох яка буде епідемія, писихічно це ще краще. Тепер вже не так як на майдані - одиниці чи тесятки в каструлях, тепер мульйони в намордниках. Отак треба работать.
11. orakul / 15 квітня 2020, 20:26
Розумію, що влада тут підневольна. ЇЇ змушують це робити. А оскільки пришелепки це сприймають на ура, то що влада зробить? Влада завсігда з народом, вона плоть от плоті народа, вона слуга народу. Проти волі народу нікак. От даю ссилку на офіційний сайт ВОЗу. Це ж блін не коменти, ца само найкращо всесвітня організація охорони здоровя. Ну вона вам всі поради дає, вона вас травить ліками і вакцинами і вона вас тіпа лікує, чи радить як лікувати. Так от ота організація радить, як писати причину смерті пришелепків. Ну якщо вмер від COVID-19, то так і писати причину під кодом "ICD-10 code of ‘U07.1 COVID-19" Ну а якщо недай бог хтось вмер від чогось іншого, або хто зна від чого, ну це коли того COVID вАще не знайшли, то тому писати "ICD-10 ‘U07.2 COVID-19". Та блін це ж не я придумав, там так і написано, що це для випадку коли вірус "не идентифицирован... COVID-19, когда лабораторное подтверждение неубедительно или недоступно". Ну не знаєш, що пиши COVID. Ну як це пришелепкам втокмачити. Йде насильство з боку ВОЗ над державами. Саме з цієї причини, а не з тієї що кажуть по ящику, Трамп послав нах.. той ВОЗ і не дав грошей. Ну блін, хай Філон перевірить, хай знавці інглішу скажуть, що я брешу. Їх же щас як собак нерізаних. Ось ссиль на ВОЗ Посилання на www.who.int

Змінено 15.04.2020, 20:30
12. orakul / 15 квітня 2020, 21:06
І чим мені ці пришелепки дивні, так це тим, що вони вже перестали вірити своїм очам, вірят виключно ящику, або газеті, або пліткам. От ще ж ніхто в Кобеляках не вмер від того вірусу і ніхто не захворів, але вже запускають "в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус." Що таке "з підозрою"? Та це вам любий таке ляпнути може. Лікарі чого тільки не підозрюють. Та блін моя кума десять літ кума підозрювала, а він так ніде і не ходив . А вже як по ящику скажуть, то значить правда. Тільки в ящику треба, щоб балакали для них не якісь нормальні люди, а щоб неодмінно якийсь гордон, чи шустер, чи на худой конець червоненко або порошенко. А, да, ще й зельц з шмигалем проходять. Всім іншим вони ніколи не повірять. І що з такими пришелепками робити? Ну ось вам сам Лайтман (відомий каббаліст), що каже "Мы уже не вернемся к прежнему миру. Мы придем к новому миру и сами станем новыми людьми. Это произойдет поэтапно, но процесс начался. У природы есть своя программа и она реализуется, а мы ощущаем, насколько соответствуем ей. Сегодня мы входим в завершающую стадию программы развития человечества, называемую "Последнее поколение", мир входит в подобие Творцу..." Ну ясно ж що каббаліст соплемінник ваших вождів і навіть вашого бога, йому треба вірити. Тільки треба мати на увазі, що то він не вам каже, бо ви ніхто, ви гойчатина безмозгла. Якщо ви це усвідомите, то поймете, що він має на увазі. Вірус тут ні до чого, та й сам він без намордника, як бачите. Просто Песах почався, а Машіах не прийшов, але щось таки буде. Просто, як казав Мєчєний, "процес пошел", а вірус - то ширма. Очікуйте подальших подій. Посилання на www.facebook.com
13. alist / 15 квітня 2020, 21:54
12.orakul
« От ще ж ніхто в Кобеляках не вмер від того вірусу і ніхто не захворів, але вже запускають "в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус." Що таке "з підозрою"? Та це вам любий таке ляпнути може.»


Для альтернативно розумово обдарованих пришелепків поясню - це означає, що прийшов хтось з симптомами коронавірусу, його ізолювали і зробили аналізи. Тепер ждуть результата. Напевно так.
12.orakul
«Та блін моя кума десять літ кума підозрювала»

Про свої....з кумої.... з нею обсуждай, а тут не треба, бо побачить жінка, або діти. А взагалі є такий лікар - венеролог, ідіть і не чекайте 10 років. Підозрюють вони.

Та в приципі понятно, чого ти так проти факту існування коронавірусу - як для людини, що писала тут
27.orakul
«геть українців з цієї землі. Нєт українців і нєт проблєм.»
твої фашистські думки зрозумілі (ну відносно звичайно - тут і доктор психіатричних наук не розбере до кінця).

10.orakul
«Навіть тут в Ехо є дві цілком нормальні статті - Філона і кандидата біологічних наук, вірусолога Людмили Водолажської.»

Негайно в ВОЗ їх, в ООН, в....., а то всі помиляються, а тут найшлись 2 експерти - невідома нікому вірусолог, і редактор, який ходячи із своїм Жоржиком сказав по факту - Ви «простяки» соблюдайте карантин і не ображайте поліцейських, а я не буду, бо «порішаю» в случай чого. Оце солідні есперти. Можеш підти до родичів 130528 померлих в світі, або хоча б 108 у Україні і попоказувати ці статті. Розкажеш їм про видумку. Або хоча б піди в Кобеляках в ЦРЛ, в інфекційне, і розкажи там лікарям і медсестрам, про вірус помішательства і намордники. Рекомендую і про заговор сіоністім їм розказати. Казирод тебе лічно в Полтаву в психіатричку відвезе.
14. orakul / 15 квітня 2020, 23:22
13.alist
«Для альтернативно розумово обдарованих пришелепків поясню - це означає, що прийшов хтось з симптомами коронавірусу, його ізолювали і зробили аналізи. Тепер ждуть результата. Напевно так.»

Ото як будуть результати, тоді, як альтернативно обдарований "геній", і писати будете. Можете попутно сходити і до венеролога, а я подивлюсь на вашу реакцію, коли той венеролог скаже, що зробить вам аналіз, а поки що він підозрює сифіліс і напише про це в Ехо.
13.alist
«а то всі помиляються, а тут найшлись 2 експерти - невідома нікому вірусолог, і редактор, який ходячи із своїм Жоржиком сказав по факту»

Ніхто не помиляється. Одні ніочго не знають, а другі тупо брешуть. Редактор може й не петра в медицині, але він вміє читати закони. Цього досить щоб зрозуміти що нас дурять. А вірусолог, вже ж який є, думаю, що він не гірший від вас. Я тут приводив ссилку на цілого академіка. Але ж вам хоть кілок на голові теши. Я вам дав ссилку на сайт ВОЗ. Ви будете вірити ящику до останнього. Вас каструють, кільце в носа вставлять а все будете шукати клятого віруса, та ще Путіна в додачу. Шукайте. Ось вам ще відео де розжовано для першокласників, в тому числі з посилання на той сайт ВООЗ. Удачі вам в ловлі віруса і Путіна. Посилання на www.youtube.com
15. orakul / 15 квітня 2020, 23:50
13.alist
«твої фашистські думки зрозумілі (ну відносно звичайно - тут і доктор психіатричних наук не розбере до кінця).»

По фашизму, то не до мене. Я тут фашистських думок не висловлював. По фашизму, то до тих, хто в 21 віці вважа за боже откровення і команду до дії отаку наприклад пораду-наказ свого тіпа Бога «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзаконие 20:16) Тобі мало того, що ця порада реально виконується? Чи ти й цього не бачиш?
16. Filon / 16 квітня 2020, 14:56
13.alist
«Для альтернативно розумово обдарованих пришелепків поясню - це означає, що прийшов хтось з симптомами коронавірусу, його ізолювали і зробили аналізи. Тепер ждуть результата. Напевно так»

Шановний Алісте. зараз перевіряю ВАше повідомлення. Та чи не могли б Ви виставити посилання на джерело інформації, а то я не знайшов на сайті МОЗу того про що Ви говорите.
17. Професор / 16 квітня 2020, 17:27
Як завжди, тут дуже цікаво.
Моя професійна думка в оцьому маленькому файлі, можете поглянути:

Посилання на youtu.be
18. alist / 16 квітня 2020, 20:07
16.Filon
«Шановний Алісте. зараз перевіряю ВАше повідомлення. Та чи не могли б Ви виставити посилання на джерело інформації, а то я не знайшов на сайті МОЗу того про що Ви говорите.
»

Відповім в профільній темі.

Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації