Вхід | Реєстрація

У справжнього господаря будинок починається не з ґанку, а з воріт та хвіртки

У справжнього господаря будинок починається не з ґанку, а з воріт та хвіртки

Чимало іноземців, та й громадян нашої країни, вважають: якщо власник приватного будинку звів навколо нього високий паркан і встановив автоматичні ворота, то він обов’язково щось приховує від зовнішнього світу. Насправді ж, усе набагато простіше. Люди втомлюються від оточуючих і бажають усамітнитися. Особливо це стосується жителів великих міст. Вони шукають спокійне і затишне місце, де можна розслабитися і відпочити в своє задоволення. От і встановлюють навколо житла забори і ворота, які замовляють в інтернет-цеху «Ворота Вікінг» за посиланням http://worota.com.ua/page/vorota-profnastil.html. А жителі Харкова їдуть на вулицю Героїв Сталінграда, 45 (промислова зона), де і визначаються із замовленням. Та про все — по-порядку.

 

Мій дім — моя фортеця

За інформацією з Вікіпедії, у нашій країні продовжується процес урбанізації і жителі з сільської місцевості масово переїжджають до міст, навколо кожного мегаполісу з’являються цілі поселення з приватними будинками. Це пов’язано з тим, що в міській метушні складно постійно перебувати і місцевим, і приїжджим. Адже життя у великих містах вирує майже 24 години на добу, автомобілі не припиняють свій рух, а люди бігають у власних справах. Якщо подивитися на мегаполіси з висоти пташиного польоту, то вони схожі на великі мурашники.

Ситуація в квартирі майже не відрізняється від тієї, що на вулиці. Мешканці під’їзду снують поверхами туди-сюди, ліфт не встигає зачинятися, сусіди гучно слухають музику, збирають гостей і влаштовують гулянки, сваряться, хтось грає на музичному інструменті, у інших не замовкає мала дитина. Усі ці фактори призводять до того, що містянин починає шукати житло чи земельну ділянку у приватному секторі, куди можна було поїхати і відпочити від міської метушні хоча б на вихідних. І вже не важливо, що майбутнє житло знаходитиметься за кілька десятків кілометрів від міста, головне — аби побути з родиною чи навіть наодинці в спокої, не бачити сусідів, колег чи просто зайнятих справами пішоходів.     

А тепер уявіть, до чого доводиться адаптуватися мешканцям невеликих населених пунктів. Звичайно, що вони теж мріють і відкладають кошти на заміський будиночок. 

Як розповідають представники спеціалізованого цеху з виробництва металоконструкцій «Ворота Вікінг», перше бажання їхніх клієнтів — відгородитися парканом від зовнішнього світу. І не тому що вони не бажають спілкуватися з сусідами, це відбувається інстинктивно.

Хоча компанія виготовляє й успішно реалізує різні вироби з металу, від ларьків до ангарів, найчастіше клієнти замовляють ворота. Адже у справжнього господаря будинок починається не з ґанку, а з воріт та хвіртки.

 

У тренді — ворота з профнастилу

На сайті інтернет-цеху «Ворота Вікінг» http://worota.com.ua вказано, що спеціалісти компанії виготовляють ворота з профнастилу, фільончасті ворота, ворота жалюзі, вотота з металевого сайдінга, ворота з сандвіч-панелей, ворота з металу та гаражні ворота різних модифікацій. 

Самі ж представники цеху говорять, що найчастіше замовляють ворота з профнастилу. Оскільки при доступній ціні замовники отримують якісний виріб із металу, широкий вибір кольорів, надійні у практичному застосуванні, не потребують частого фарбування. 

Тому якщо на вас тисне місто, задумайтесь про житло в приватному секторі, а про ворота, паркан, хвіртку та багато іншого потурбуються фахівці «Ворота Вікінг».


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2020, 13:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації