Вхід | Реєстрація

Двокімнатні квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House для поціновувачів щоденного комфорту

Двокімнатні квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House для поціновувачів щоденного комфорту

Квартира в ЖК PHILADELPHIA Concept House — це можливість жити в гущі культурних, світських та бізнес-подій Києва. Прекрасне транспортне сполучення і наявність ключових об’єктів інфраструктури поруч із будинком, а тому й помітна економія часу на дорогу — очевидні переваги для жителя мегаполісу. Новий комплекс приваблює також високим рівнем безпеки та бездоганним обслуговуванням.

 

Огляд двокімнатних квартир

Площа двокімнатних квартир у PHILADELPHIA Concept House варіюється від 52,98 до 78,85 кв. м. У просторій вітальні можна організувати зону для відпочинку з асиметричним диваном, дизайнерськими кріслами, плазмою та біокаміном. В інтер’єрі будуть доречними стелажі з книгами, живопис, декоративні подушки, керамічні вази з квітами. Ергономічна кухня ідеальна для сімейних сніданків і бранчів з друзями. У спальні, крім зони для сну, можна облаштувати робочий простір. На лоджії є можливість спланувати лаунж з підвісним кріслом.

Доки об’єкт будується, інвестори можуть замовити перепланування житлового простору. Скажімо, додати гардеробну кімнату.

Крім двокімнатного, продається також однокімнатне (близько 48 кв. м) та трикімнатне (84,56–133,17 кв. м) помешкання.

 

Знайомство з проєктом PHILADELPHIA Concept House

Завдяки динамічному фасаду, що змінює вигляд залежно від освітлення й точки огляду, ЖК PHILADELPHIA стане символом сучасної архітектури на мапі Києва. Об’єкт будується на Кловському узвозі, 19. Неподалік зосереджені концептуальні ресторани, бізнес-центри, арт-студії, фітнес-клуби. До Ботанічного саду ім. М. Гришка їхати 10 хвилин на автівці.

Для спілкування з друзями й бізнес-партнерами у невимушеній атмосфері буде облаштовано club lounge. Щоденний комфорт резидентів забезпечуватиме консьєрж-сервіс. Комунікацією зі співвласниками для розв’язання важливих для будинку питань й виконанням експлуатаційно-ремонтних робіт займатиметься управляюча компанія ATMOSFERA.

Передбачено систему антизатоплення. Будинок знаходитиметься під цілодобовим моніторингом. Приватності сприятиме система контролю доступу. Вхід в будівлю й активацію ліфта забезпечуватимуть картки доступу. Заплановано систему відеоспостереження за суспільними зонами з можливістю перегляду трансляції зі смартфона. До елементів безпеки відноситься IP-домофонія.

Буде встановлено система кондиціонування й іонізації повітря. Для автівок запроєктовано підземний паркінг.

Щоб дізнатися актуальну вартість квадратного метра та умови купівлі нерухомості, звертайтеся до відділу продажів.


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2020, 15:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації