Вхід | Реєстрація

Не керуйтеся стереотипами, прикрашайте вікна тюлю

Не керуйтеся стереотипами, прикрашайте вікна тюлю

Якщо для кожного господаря будинок являється фортецею для його мешканців, то господиня, в першу чергу турбується про інтер’єр. Оскільки навіть загальний вигляд найміцнішого даху, стін і вікон може зіпсувати невдало підібрана тюль. На перший погляд, здавалося б дрібниця, має важливе значення із зовні і в середині кожної оселі. Аби ваш будинок мав бездоганний вигляд, наші кореспонденти підготували важливу інформацію саме про тюль. Детально ознайомившись із ним, ви станете справжнім експертом стосовно прозорої сітчастої тканини, що надає особливого колорити кожній оселі. Тим більше, що прикрасити варто кожне вікно, а, отже, важливо дізнатися, де придбати тюль оптом, щоб обрати максимально красиву тканину і при цьому не витратити суму, еквівалентну вартості самих вікон.

 

Тюлі вистачить і на будинок, і на школу

Справа в тому, що існує певний стереотип, що в невеликих населених пунктах не можливо ні придбати красиву тюль, ні замовити її. Та протягом останніх кількох років жителі нашого містечка і його гості переконалися, що це далеко не так. І стало це можливо завдяки кільком факторам. По-перше, у нашому районному центрі почала працювати спеціалізований швейний салон. По-друге, його власники замовляють тканину для пошиття у столичній компанії «Торговый Дом Текстиль», що займається оптовим продажем матеріалів. Вибір тканин, що пропонує компанія, не залишить байдужим жодного покупця. Тим більше, що помірні відпускні оптові ціни дозволяють швейним ательє реалізувати готові тюлі достатньо дешево і в необмеженій кількості. Доказом цього являється той факт, що в нашому салоні замовляють тюлі не лише представники навчальних закладів із Кобеляцького району, а навіть найбільші школи і технікуми в Полтавській області. І жодного разу компанії «Торговый Дом Текстиль» не відмовила в обраній клієнтом  продукції.

Часто керівники навчальних закладів обирають для кожної аудиторії і коридору різний вид тюлів, комбінуючи їх таким чином із самим інтер’єром приміщення. А завершивши оформлення, визнають, що тюлі слугують особливою родзинкою кімнати чи коридору.

Неодноразово наше ательє отримувало повторні схвальні відгуки від клієнтів, коли вони, у свою чергу, приймали перевірку чи гостей у себе. І постійно працівників швейного салону запитують, як їм вдалося зібрати такий каталог матеріалів. А ті відверто зізнаються, що в цьому нашому ательє допомагає компанія «Торговый Дом Текстиль» і демонструють офіційний сайт https://tdtextil.com.ua/ru/katalog/tkani_tulevye/tul/, де представлені всі варіанти тканин на будь-який смак і колір.

Тому не керуйтеся стереотипами, прикрашайте вікна тюлю, а замовляйте тканину  в "ТД Тестиль".


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2020, 18:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації