Вхід | Реєстрація

Полтавщина послаблює карантин

Полтавщина послаблює карантин

«Напередодні ми довго консультувалися з Міністерством охорони здоров’я та головним санітарним лікарем. Дякую їм за розуміння та конструктив. Вчора були оновлені показники й водночас збільшено кількість тестувань. Тепер наша область проходить за всіма критеріями.

Тому в суботу терміново провели засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та запровадили другий етап послаблення карантину», – пише голова Полтавської ОДА на своєму каналі Телеграм.

Так, від сьогодні зокрема дозволено відкрити міське, приміське та внутрішньообласне сполучення; з 25 травня дозволено відвідувати заклади дошкільної освіти; з 1 червня можуть розпочати роботу спортивні зали та запрацювати міжобласні пасажирські перевезення (якщо епідемічна ситуація не погіршиться). Але все – тільки з дотриманням необхідних санітарних вимог. Детальніше – на інфографіці.

Полтавщина зараз має один із найнижчих рівнів захворюваності: останнім часом ми або взагалі не фіксуємо нових випадків, або фіксуємо один за добу. Це означає, що карантин спрацював, і більшість людей його дотримувалася, за що я всім дякую. До того ж наші епідеміологи вдало розривали контакти й вчасно відправляли людей на самоізоляцію.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2020, 16:35 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації