Вхід | Реєстрація

Пишемо Strongler - читаємо Nike

Пишемо Strongler - читаємо Nike

Ось і завершується карантин введений в Україні у зв’язку із поширенням корона вірусної інфекційної хвороби. Точніше, сам карантин ще триває, але обмеження із ним пов’язані знімають одне за одним. А це означає що українці нарешті можуть полегшено видихнути. А потім вдихнути на повні груди і нарешті поринути у вир подій, повсякденних турбот, надолужити прогаяне за період вимушеного простою. У тому чисді і зайнятися фізкультурою Сквери, парки, зони відпочинку, береги річок, польові та лісові дороги вже зачекалися любителів вести активний і здоровий спосіб життя. Невдовзі по них знову побіжать, поїдуть на велосипедах, помандрують пішки.

І якщо вже й мандрувати, бігти чи їхати, то краще це робити у відповідному екіпіруванні. У першу чергу мова йде про зручне і функціональне взуття. Читай – про дійсно легендарну фірму Nike. Саме таке взуття представлене на віртуальних полицях https://strongler.com.ua/brands-nike.

Взагалі Strongler спеціалізується на продажу саме брендових товарів для спорту і відпочинку – від кросівок легендарних брендів до не менш популярних сумок, рюкзаків та футболок. Причому одягтися у магазині можуть всі без виключення, без статевих, расових та інших обмежень. Дивись, вибирай,замовляй і купуй. І  будеш схожий на баскетболіста Джордана чи іншого культового у світіт спорту персонажа.

 

Функціональність – над усе

Та звичайно ж, купляти стопроцентно оригінальну продукцію потрібно не лише із міркувань престижу. Так можна десь знайти щось схоже, але вироблене у підвалі Уханю чи взагалі на Дерибасівській. Але будь-який бігун, котрий може здолати хоча б п’ять кілометрів, розповість, що краще це робити у дійсно якісному взутті. Якщо, звичайно, за мету поставлено отримати заряд бадьорості та гарного настрою, а не стерти до кривавих мозолів ноги.

НЕ випадково ж історію «Найку» започаткував саме професійний бігун ФІл Найт. Чоловік, який розробив дане взуття знав, що саме потрібно для того, щоб ставити рекорди.

Так, у кожного свій рекорд. Все залежить від даного природою потенціалу і поставленої цілі. Одні стануть олімпійськими чемпіонами, іншим достатньо просто тримати тіло у тонусі. Та в будь-якому випадку простіше і ефективніше робити це у Nike, що на Strongler.

А все інше, що потрібно для чудового літнього і не тільки відпочинку, можна докупити, там же, не відходячи від віртуального прилавку.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2020, 10:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації