Вхід | Реєстрація

На Полтавщині відновлено автобусне сполучення між містами

На Полтавщині відновлено автобусне сполучення між містами

У перший день роботи приміського та міжнародного пасажирського перевезення на маршрути вийшло лише 50% транспорту, а пасажиропотік зменшився у 5 разів

Відсьогодні у Полтаві та області запрацювали автостанції, а рух міжміських сполучень відновився.

— Ми відкрили всі напрямки всередині області. Кількість рейсів зменшилася, але можна доїхати у будь-якому напрямку. Міжобласні перевезення відкриємо з 1 червня. Міжнародні рейси частково відновилися, сьогодні повинен бути перший рейс, — розповів виданню «Полтавщина» про нюанси роботи автовокзалу та автостанцій директор ТДВ «Полтаваавтотранс» Сергій Бутко.

Автобуси із Полтави курсують у всіх напрямках області, але кількість транспортних засобів на маршрутах зменшилася.

— Виїхало 50% транспорту, є перевізники, які взагалі не виїхали. Наприклад, на Гадяч було 20 рейсів, то зараз тільки 10-12 туди курсує. Багато хто звільнив своїх водіїв і тепер оперативно їх шукає. Багато хто опинився у скрутному становищі й тепер шукає кредити, щоби пальним закупитися. Деякі чекають на більший пасажиропотік, щоби не робити собі у збиток, — розповів Сергій Бутко.

У перший день роботи пасажиропотік — досить скромний. Просто ще не всі знають, що автостанції працюють.

— Пасажирів набагато менше. На сьогодні — це 20% від звичайного пасажиропотоку. Сьогодні перший день роботи, тому люди не знають, що автовокзал та станції запрацювали. Полтавці телефонують у наш кол-центр і питають, чи запрацювали автобуси та куди вони їдуть. Думаю, ще декілька днів і перевезення запрацюють у звичному режимі.

«Полтаваавтотранс» повідомляє, що перевезення пасажирів громадським міським, приміським та міжміським автомобільним транспортом повинно здійснюватися з урахуванням рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19):

  • забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіротор або захисну маску, у тому числі виготовлених самостійно;
  • регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Відповіді на додаткові питання, що можуть у Вас виникнути з приводу автобусних перевезень, Ви можете отримати, зателефонувавши до нашого контакт центру:

095-228-0000

096-228-0000

063-228-0000



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2020, 11:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації