Вхід | Реєстрація

Діти-пільговики Полтави матимуть можливість безкоштовно відвідувати «Роледром»

Про це журналістам повідомив на своїй прес-конференції начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Кислов. Оркім цього говорили і про нинішній рівень організації фізкультурно-оздоровчої роботи для школярів та студентів, а також про плани щодо спортивного розвитку Полтави. Більше – в матеріалі наших кореспондентів.
За останні 40 років в Полтаві на будувалося жодного спортивного об'єкту. Про це відкрито заявив начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Кислов. «Місто повинно мати нове футбольне поле для тренування. Зараз йде активне обговорення цього проекту. Окрім нього має з'явитися ще одна споруда», - говорить посадовець.
Ігор Кислов, начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту:
- Чи нам потрібний в місті Льодовий Палац? Я не думаю, хто буде заперечувати. І якщо буде будуватись ще якісь об'єкти. Ну, хіба від цього погано?
«Уроки фізкультури нині проходять на базі всіх міських шкіл. Тут - 43 спортивні зали, із них 36 відповідають стандарту. Окрім цього для школярів функціонують 36 спортивних майданчиків та 11 тренажерних приміщень, а також футбольні клуби, басейни, антивандальні майданчики. Рівень організації фізкультурно-оздоровчої роботи в школах високий», - говорить заступник начальника міського управління освіти Наталія Дорохова.
Наталія Дорохова, заступник начальника міського управління освіти:
- Це - і відвідування штучних ковзанок, це і те, що кожна дитина вже третій рік поспіль сідає за ортопедичні одномісні парти. Це теж те, надає дитині можливість до здорового розивтку.
«Серед минулорічних досягнень полтавських спортсменів - 1 місце в обласному змаганні з олімпійських та не олімпійських видів спорту», - розповідає Ігор Кислов. Незабаром полтавські діти пільгових категорій, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, ДЮКів теж зможуть здійснити свою спортивну мрію. Вони отримають можливість безкоштовно відвідувати «Роледром» в одному з торговельно-розважальних центрів міста. Знижку на цей сеанс отримають також всі школярі та студенти, зазначив Ігор Кислов.

Автор: Вячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 12:04 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації