Вхід | Реєстрація

Фото Марійки Двірної «лайкнули» 700 разів

Фото Марійки Двірної «лайкнули» 700 разів

Дівчинка стала переможцем фотоконкурсу, організованого селищною радою.

У Новосанжарській громаді вже стало доброю традицією, що напередодні різних свят працівники селищної ради проводять конкурси. Не став виключенням і День вишиванки.

Нагадаємо, що вперше фотоконкурс до цього свята відбувся в 2018 році. Його учасниками були колективи підприємств, установ та організацій Новосанжарської ОТГ. У підсумку, переможцем визнали колектив територіального центру. Фото працівників установи прикрашало білборд до Дня незалежності України. А колектив перукарні «Марта» отримав приз глядацьких симпатій. Їх світлину презентували в селищі до Дня молоді.

Цього року конкурс отримав назву «Вишиванка — мій генетичний код». За умовами, його учасниками могли стати жителі громади. Для цього їм необхідно було зробити або обрати із сімейного архіву фото у вишиванці. Це могла бути світлина з дитинства, особисте чи сімейне фото, фото майстринь-вишивальниць зі своїми роботами. І надіслати світлину до 20 травня за вказаною електронною адресою. Наступного дня усі фото працівники селищної ради розміщують на сторінці ОТГ у соціальній мережі «Фейсбук», протягом доби триває онлайн-голосування.

21 травня в соцмережі разом із фото учасників з’явився наступний допис:

«Цьогорічний фото-батл серед світлин до Дня вишиванки спочатку було заплановано провести лише для жителів Новосанжарської об’єднаної територіальної громади. Але на електронну пошту конкурсу почали надходити листи і світлини від людей з інших громад та різних куточків України (Кривий Ріг, Полтава, Кобеляцький, Полтавський район, Маріуполь) з проханням допустити їх до участі. Тому селищний голова Інна Коба із радістю погодилась внести деякі корективи до умов конкурсу. Нам дуже приємно, що відтепер не тільки жителі нашої громади активно підтримують такі ініціативи, а й з інших куточків України виявляють бажання приєднатись до наших конкурсів. Тож розпочинаємо голосування».

Усього ж на електронну скриньку надійшло 36 світлин. І найбільше голосів, 696, віддали за Марійку Двірну з Нових Санжар. Вона отримала приз від селищного голови.

 

Попереду — конкурс малюнків

Днями селищна рада повідомила про старт чергового конкурсу до Міжнародного дня захисту дітей. Оскільки через карантин для юних жителів громади не вдасться провести масові заходи, на них чекає віртуальний конкурс малюнків «Досить чекати — будемо малювати!».

До участі в конкурсі запрошуються діти до 14 років, які проживають на території Новосанжарської ОТГ.  Вони мають намалювати гарний малюнок, зробити його фото або відсканувати у форматі jpg., сфотографувати самого автора з роботою і надіслати до 16:00 30 травня на електронну адресу конкурсу [email protected], вказавши прізвище, ім’я, адресу, номер телефону. Голосування за малюнки розпочнеться на сторінці «Нові Санжари» у «Фейсбуці» з 10:00  31 травня і триватиме до 10:00  1 червня. Переможцями конкурсу стануть ті учасники, малюнки яких наберуть найбільшу кількість лайків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2020, 15:15 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації